søndag den 15. april 2012

Færdig!

Så blev jeg langt om længe færdig med Ronjas dukke. Det har været et hyggeligt, stort og lærerigt projekt. Det er første gang jeg har forsøgt mig med at lave en dukke, men jeg er blevet godt tilfreds med resultatet og har gjort mig en masse erfaringer til næste gang.

Her er hun; Ronjas Lise. Fine blå stjerneøjne, sarte lyserøde læber. Hun mangler stadig at komme ud i den friske luft og få sine fine røde kinder (men de kommer, når jeg får fat i noget rouge)

Lise sidder tålmodigt og venter på, at jeg får lavet lidt tøj til hende. Om jeg når det inden Ronjas fødselsdag vides ikke, men hun skal nok få lidt tøj på inden hun skal stifte bekendtskab med hendes nye ven.

Hun har fået flettet rottehaler og fået små fine sløjfer i. Det er nok det mest praktiske, når man skal til at lege med en aktiv og nysgerrig 1 årig pige.

I dag bliver huset fyldt med gæster. Vi skal nemlig fejre Ronjas fødselsdag, så det bliver vist ikke i dag, jeg får syet tøj til Lise.


3 kommentarer:

 1. Hvor blev hårret fint, ja.. det er resten af dukken også..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Sikke en sød dukke og noget meget fint hår! Jeg må lige få købt tusindfryds dukkebog, så jeg kan gøre dig håret efter... (hvis jeg da har de evner....)Tak for din vejledning Rikke, - skønt når man kan få lidt hjælp fra krea-fæller :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er selv ret godt tilfreds med resultatet og nyder at man datter også er glad for den. Hun putter med den hver aften :-)
   Skønt at kunne hjælpe. Nyder jo selv godt af at få hjælp fra og gode ideer af alle Jer andre krea-fæller i blogland.
   MVH Rikke

   Slet