tirsdag den 3. april 2012

Ferie tid = krea tid

Nyder påskeferien sammen med min dejlige familie og så nyder jeg at have nogle dage med masser af tid til at få lavet nogle af alle de kreaprojekter, som trænger så på inde i mit hoved.


Jeg er kommet godt igang med mit zpaghetti tæppe ... indtil videre ser det lovende ud. Er så spændt på det endelige resultat, at jeg næsten ikke kan slippe det, men da det er hårdt at hækle i zpaghetti, så er jeg nødt til at lægge det fra mig engang imellem.


Jeg er endelig kommet igang med min helt egen Tusindfryd-dukke, som jeg gerne skulle blive færdig med til Ronjas 1 års fødselsdag. Jeg går lidt til og fra dette projekt, da det er sværere end jeg havde forventet og jeg kan mærke mit temperament har det med at løbe lidt af med mig, når det ikke lige går efter mit hoved. Lige nu er jeg fortrøstningsfuld og tror på et godt resultat, men der er lang vej endnu.


Og så er der jo mit helt nye strikkeprojekt. Det er jeg også begyndt på. Jeg har for første gang i mit liv prøvet at lave retstrik og takket være min svigermor har jeg brudt endnu en strikkekode :-)

Et gammelt ordsprog lyder; Godt begyndt er halvt fuldendt. Mon jeg får fuldendt nogle af disse projekter inden påskeferien er slut?
2 kommentarer:

 1. Det gør du garanteret - altså fuldender.... og ellers gør du det lige pludselig... det vigtigste er vel at have det skønt med at skabe... Glæder mig til at se dit tæppe når det er færdigt... det ser virkelig skønt ud!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt... som vi altid fik at vide, da jeg gip på seminariet; Det er processen og ikke produktet, der er det vigtigste. Jeg har altid syntes, det er lidt en kliché, men der er noget rigtigt i det... hvis processen ikke var en stor del af det, så blev man nok ikke ved med at prøve at skabe. Jeg nyder det ihvertfald.

   Slet