tirsdag den 24. april 2012

Børnekunst

Pelle har endnu engang været igang med at male. Denne gang var det i anledning af svigerindens fødselsdag. I år ønskede hun sig nemlig bare penge. Synes det både er nemt at give, for så kan folk jo spare sammen og købe noget de virkelig gerne vil have, men måske ikke bare lige går ud og køber pga prisen. Omvendt synes jeg også det er lidt kedeligt, men så må de små grå jo igang med at udtænke spændende måder at "pakke" dem ind på.

 Når Pelle nu ser gerne vil male, så var det jo en oplagt opgave til ham at lave et fint maleri til sin Faster. Denne gang fik han hjælp af farmand.

 Dyb koncentration. Han nyder virkelig at få lov til at klatte med malingen og ikke mindst hyggen sammen med far/mor eller hvem, der nu sidder og hjælper.

Resultatet af en hyggestund med lærred, maling, pensler og far.


4 kommentarer:

 1. Sikke et fint billede - masser af farve og helt ud til kanterne...Godt skuldret af et drengebarn :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... især, når det er en dreng, der har mega krudt i røven og ikke har så nemt ved at koncentrere sig. Det er lidt af en opgave, at holde ham i aktiviteten, men han klarer det meget godt og er selv stolt af resultatet

   Slet
 2. Hvor er det flot...godt at få lov til at klatte med maling...det udvikler hans kreativitet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid rart at lave noget kreativt sammen med børnene som et alternativ til computerspil og fjernsyn, som ofte er det der laves, når vi skal lidt ned i gear.
   Jeg nyder, at han viser interessen for at være med til at lave de kreative ting.
   MVH Rikke

   Slet