torsdag den 28. februar 2013

Til et par små piger

Initiativet er fantastisk og jeg var hurtig til at melde mig under fanerne og finde garn fra gemmerne, og intentionen om at lave bunker af sprutter til de for tidligt fødte var stor, men så gik luften ligesom af ballonen. 

Tiden og energien både generelt og til kreaprojekter, har den seneste tid været meget lav... ja nærmest på minus grader ligesom vejret udenfor. Alligevel fik jeg lavet et par sprutter og sendt afsted med posten den anden dag. Det blev til disse 2 piger med lille sløjfe og lange snoede arme;

Jeg havde mine problemer med at få armene til at sno lige så meget som Josefines, men hvis jeg drejede dem den anden vej, så snor de sig fint og fast ind til spruttens krop/hoved.


Begge sprutter er hæklet af rester af bomuldsgarn fra lageret, så både tanken bag sprutterne og det "bæredygtige" i at bruge resterne, bringer forhåbentligt dobbelt god karma til deres kommende ejere.

2 kommentarer:

 1. Hvor er de fine!
  Har også lige sendt et par sprutter til Josefine og de små babyer - syntes nemlig også, det var et ret godt formål :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var heller ikke i tvivl om, at jeg bare måtte nå at lave nogle, som mor rammer historien bag initiativet jo lige ind i ens moderhjerte. Jeg håber de bringer varme og håb hos deres nye ejere.
   MVH Rikke

   Slet