søndag den 10. februar 2013

Fastelavn

Så blev det endelig fastelavn og alle kostumerne skulle endelig i brug. Børnenes har allerede været i brug i løbet af ugen, men i dag skulle jeg jo også have mit på... og som lovet kommer her nogle actionpictures:

 Okay okay... jeg er en dårlg model og nervøs velour klæder bare ikke ret mange og heller ikke mig, men kostumet er da blevet meget godt.


 Det vagte stor interesse og smil hos både store og små til dagens fastelavnsfest og ikke mindst bagefter, da vi lige skulle handle ind, blev jeg fulgt af mange blikke og hørte mange kommentarer om; "Der kommer Næbdyret Perry da!"

 3 stk. udklædte klar til at slå katten af tønden (manden var hverken klædt ud eller bidrog til at slå tønderne ned, men en fotograf skal vi jo også bruge).

Pelle var super stolt, da han blev dagens katte konge.

Har I haft en god fastelavns søndag?

4 kommentarer:

 1. Øøøh.. fastelavn?!?!?!? ; )

  Er ikke noget vi har gjort noget i.. men er altså ikke vokset fra lysten om at få lov til at slå til tønden...

  SvarSlet
  Svar
  1. I mange år, har vi heller ikke gjort noget i det, men eftersom vi har små børn er du nu meget naturligt og oven i det, så er det en del af kulturen i den klub, hvor jeg dyrker karate, at vi både holder fastelavn, hvor de voksne også skal være klædt ud samt holder et par fester om året, hvor der oftest er mærkelige dress-codes.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hvor er det altså bare nogle skønne kostumer i har fået lavet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. De har været alle timerne foran symaskinen værd :-)
   MVH Rikke

   Slet