mandag den 9. juli 2012

Så kom køerne på græs

Ferie, regnvejr og en sløj lille pige, så kan dagen vist kun være oplagt til indehygge og kreatid. JEg har langt om længe taget mig sammen og forvandlet det lækre stof, som jeg købte for 2 måneder siden, til en lækker gave til min veninde. Hun havde fødselsdag for 3 uger siden, men jeg har hverken haft tid/overskud til at få lavet hendes gave eller besøge hende. Jeg har en aftale med hende i morgen, så man må sige at i dag er sidste chance for at blive færdig med hendes fødselsdagsgave.
Hun har en svaghed for køer i alle udskygninger, men helst helt unikke og så er hun vild med farven grøn. Jeg synes det fine ko-stof købt hos Malika og Rosa er helt fantastisk, men for at det ikke skal blive alt for meget ko, har jeg kombineret det med 2 prikkede stoffer også købt hos Malika og Rosa. Det var meningen at forsiden af puderne skulle være stribet og bagsiden det grønne græs, men jeg har lavet en lille regnefejl, så jeg måtte sy lidt på siderne for at forstykkerne passede. Er blevet ret tilfreds med resultatet, så håber de falder i hendes smag.

Når nu maskinen var fremme, så måtte jeg simpelthen også lave en lille nederdel til Ronja i de samme stoffer. Den er lagt op med råhvid pippingbånd og har fået en bred neon orange rib i livet. Action pictures må I vente med at se til i morgen, hvor hun selvfølgelig skal have den på, når vi skal ud med gaverne.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det fint, jeg synes at det er en rigtig god ide med den grønne kant, så er køerne sådan rigtigt på græs.
  Og nederdelen er jo fantastisk, måske jeg skal ind og finde lidt stof til nogle lommer, andet kan det ikke blive til, når jeg kun har drenge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Puderne bragte også stor glæde hos veninden, som fik dem i dag. Elsker simpelthen, når det lykkedes at lave noget, som bliver sådan som det så ud i hovedet og ikke mindst når reaktion bliver som ønsket, når det bliver videregivet.
   God ide med lommer til drengetøj... må hellere lave noget til Pelle med køer, men ved endnu ikke helt, hvordan det skal være. Glæder mig til at se om du finder på noget.
   MVH Rikke

   Slet