tirsdag den 24. juli 2012

Første færdige projekt

Så er jeg blevet færdig med det første af mine mange halvfædige projekter. Eller det vil sige, at jeg faktisk allerede er blevet færdig med 2 af dem, men det er kun dette, der er klar til fremvisning, da det andet projekt ligger til tørring før jeg kan tage billeder af det.

Første færdige projekt klar til fremvisning er denne fine vest, som jeg har strikket til Ronja. Egentlig et forholdsvist nemt projekt, da det udelukkende er retstrik, men på en pind 3, så tager det altså sin tid og så gik jeg lidt i baglås, da jeg skulle igang med bullen. Jeg er ret glad for endelig at være færdig og er godt tilfreds med resultatet. Jeg har strikket den i superwash merino uld fra hjertegarn. En der skifter farve og en ensfarvet ciao Trunte i farven 8377. Super lækkert og blødt at strikke i. Opskriften på vesten er denne.

 Den har fået små fine blomsterknapper. Købt her.

En aktiv model i sin nye vest. Den er lidt for stor til hende, men så kan hun jo vokse i den og mor her kan jo også komme til at lave en lille vaskefejl (det er desværre før sket).


Nu hvor jeg er blevet gode venner med opskriften, så skal jeg helt sikkert lave en mere, når jeg har fået lavet nogle af alle de andre ting jeg går og drømmer om at få af pindene.

3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tak skal du have. Tror den bliver et hit til de kolde efterårs og vinterdage.

      Slet
  2. jeg kan ikke se opskriften på denne ??

    SvarSlet