lørdag den 31. december 2011

Farvel 2011...

Ja, så er det tid til at sige farvel til 2011. Et år der har budt på nye venskaber, masser af kærlighed, glæder og sorger. Alt i alt et dejligt og udfordrende år og ikke mindst året, hvor vi startede denne blog.


Vi vil gerne ønske alle Jer der kigger forbi vores blog, et rigtigt godt nytår. Vi glæder os over, at I synes, at det vi beskæftiger os med i fritiden er noget, der forhåbentlig er med til at afføde kreative tanker og ideer hos Jer andre. vi nyder alle Jeres kommentarer og ikke mindst at følge Jeres blogge.


Håber at I skal fejre og skåle Jer ind i det nye år sammen med gode venner. Det skal vi ihvertfald og måske, det nye år skal starte med et indlæg, hvor I alle kan se frugten af dagens forberedelser i køkkenet.




onsdag den 28. december 2011

Nytårstanker og et lille sneak peak...

Året går hastigt på hæld og lige om lidt tager vi hul på endnu et år... og ih hvor jeg glæder mig til at komme igang med 2012. 2011 har været et fantastisk år, vi blev forældre for 2. gang og denne gang til vores dejlige lille Ronja´. Det har været en stor og fantastisk oplevelse, at få endnu et barn samt at opleve, hvordan Pelle har vokset med opgaven. Det er jo noget helt nyt at være 2 om at deles om vores opmærksomhed, men hold da op, hvor har han klaret det flot. Og det er skønt at se, hvor glade de 2 børn er for hinanden. Året 2011 har også budt på andre nye ting i mit liv... blandt andet har jeg stiftet bekendtskab med blogging og har lært både at blogge og ikke mindst at hækle.

2012 byder forhåbentligt på masser af nye oplevelser og udfordringer. Først og fremmest glæder jeg mig til at komme igang med at arbejde igen. 11 måneders fravær fra arbejdsmarkedet er for meget for mig, også selvom det har været en fantastisk grund til, at jeg har været væk.

Jeg har taget hul på forberedelserne, så jeg forhåbentlig bliver helt klar til at tage hul på arbejdet den 4. januar. Her er lige et lille sneak peak;


Hvad det bliver må I vente med at se til det nye år, når jeg er færdig med det ;-)

I ønskes hermed alle et godt nyåt. Håber at I får lukket og slukket godt for 2011 og startet 2012 med et ordentligt brag.



mandag den 26. december 2011

Blog-inspiration

Blogverdenen er egentlig et ret nyt univers for mig at bevæge mig rundt i, men jeg er hurtigt blevet Du's med det og skal dagligt have mit lille blog-fix. Jeg elsker at zappe rundt imellem alle de blogs vi følger fast og samtidig hoppe videre ud i blogverdenen og finde nye blogs og nye verdener fuld af inspiration.

En af dem jeg/vi følger fast er Asli, som har en inspirerende blog fyldt med gode, nye, gamle og originale ideer. Jeg har forelsket med hovedkulds i hendes skønne skønne Skaldepander. Jeg er faktisk så vild med dem, at jeg længe har gået og tumlet med ideen om min helt egen lille Skaldepande.

Så værsgo'... her kan du møde:

Sempei Skaldepande


Sempei Skaldepande er lige blevet gradueret til 1. Dan (1 sorte bælte) og træner flere gange om ugen i HKKS. Han startede sin karate kariere i Holstebro for et par måneder siden, men udviste så meget naturtalent at han sprang samtlige Kyu-grader over. Han satser på at udvikle yderligere på sit talent, så han snart kan graduere igen og samtidig håber han på at finder sig en lille kæreste, som vil stifte familie sammen med ham, således at der kan komme flere små karate Skaldepander til verden.

Jeg takker Asli for inspiration... og samtidig vil jeg gerne takke alle Jer andre kreative mennesker ude i Blogland, for at dele Jeres ideer med os andre. I er alle dagligt en kilde til inspiration.


lørdag den 24. december 2011

Glædelig snemand...

Prøv at se... vi var så heldige at vinde Elins Give away, hvor præmien var 2 stk søde snemænd.


Og hold da helt op, hvor er de bare fine. De kom med posten i går og blev pakket op med det samme (det er jo altid rart med et par tidlige julegaver). Da jeg åbnede pakken fra Elin må jeg indrømme, at jeg blev meget overrasket og helt varm om hjertet, for Elin havde ikke bare sendt 2 snemænd, som præmien lød på, men hun havde sendt 2 til Anne og 2 til mig. Tusind tak. Det var mere end vi havde forventet.

Og hermed ønsker vi så alle derude i Blogland en rigtig glædelig jul.



fredag den 23. december 2011

Give away

Så starter vi vores Give away, som Lotte Kjær har været så sød at sponsorere.

Den heldige vinder bliver den glade ejer af denne fantastiske bog;


Det eneste du skal gøre for at vinde denne lækre sag, er følgende;

1 lod - skriv en kommentar + fast læser

2 lodder - skriv en kommentar + fast læser + link på egen blog (lån gerne billedet)

3 lodder - skriv en kommentar + fast læser + link på egen blog + lave et indlæg på egen blog om denne give away

Vinderne trækkes søndag den 8. januar 2012 kl. 20.00

Håber at rigtig mange af Jer vil lege med



torsdag den 22. december 2011

Varmeværk...

I dag har jeg været ude og besøge en fantastisk og inspirerende kvinde, som laver det lækreste Strikværk.

Jeg har tidligere i dag beklaget mig over at luften er gået ud af min kreaballon, men efter et besøg hos Lotte Kjær, så kan man jo ikke være andet end inspireret. Jeg fik muligheden for at kigge hendes nye bog Strikværk igennem og endnu bedre, så fik jeg også en af dem med hjem.


HOLD DA HELT K..T, hvor er det en lækker bog. Den er fuld af lækre og inspirende billeder af unikt strik, som kan bruges på flere måder. Nu kribler det så i mine små fingre for at komme igang med at strikke... en evne jeg ikke rigtig besidder endnu, men det skal jeg helt sikkert komme til og med Lottes lækre bog ved siden af mig, så er det ikke inspiration eller lyst der mangler.

Jeg endte også med at købe dette lækre garn:

Som jeg skal have forvandlet til Varmeværk, som er denne model fra Lottes nye bog:

Billdet er lånt fra Strikværk

Jeg glæder mig til at komme igang og ikke mindst til jeg er færdig med den, så jeg kan få den taget i brug. Er helt vild med ideen med, at man kan strikke en ting, som kan bruges så forskelligt.

Udover Lottes nye bog Strikværk, fik jeg også et par af hendes tidligere bog; Slip maskerne løs med hjem.


Slip maskerne løs er også en vildt lækker bog fyldt med lækkert strik, super flot fremvist.
Herfra skal der lyde en stor anbefaling om at anskaffe Jer både Lottes første bog; Slip maskerne løs. Og ikke mindst hendes nye bog; Strikværk.
på: www.lottekjaerdesign.dk kan I se, hvor I kan få fat i bøgerne.
Har du mulighed for det, så synes jeg, at du skal hoppe på cyklen eller bag rattet og tage en tur ud forbi hendes Værksted, og få dig en af hendes bøger samt se alle de lækre strikmodeller hun har i butikken.

I morgen starter vi en Give away med Lottes første bog: Slip maskerne løs. Så husk at kigge forbi her på bloggen og deltag, så kan det være, at det er dig, der er så heldig at få mulighed for at strikke nogle af Lottes lækre designs.



Luften er gået af ballonen...

... min kreaballon. Jeg har total mistet gejsten, luften, energien til at få noget af alle der kreaideer, som hele tiden popper op i mit hoved, ud af mine hænder. Min liste med ting jeg skal have lavet, nye ting,der skal afprøves er ved at være flere kilometer lang... og den bliver kun længere og længere, fordi lige for tiden får jeg intet lavet.

Men jeg må hellere få pustet luft i ballonen igen, for jeg har et julegave projekt af disse 2 nøgler Zpaghetti, som jeg skal have lavet til min mor...

Gaven skal heldigvis først gives den 28. december, så jeg har trods alt et par dage til at finde gejsten og komme i omdrejninger.


tirsdag den 20. december 2011

Det skal være løgn...

Ja, det skal det altså.

Hvert evig eneste år, så ender det med, at jeg aldrig får brændt de sidste tal på kalenderlyset... enten fordi jeg glemmer at tænde det, eller fordi det er en stor brandbombe at tænke på at tænde det. Men i år skal det være løgn. Når man nu bruger en bondegård på det helt rigtige kalenderlys, så skal det jo også brændes helt i bund.

I år, hvor jeg faktisk har været godt til at få det tændt (især fordi sønnike, går vildt meget op i det), så skal det jo være forsvarligt og muligt at brænde de sidste tal på lyset. Jeg har derfor været nødt til at tænke kreativt. Og da Pelle i går kom hjem med et rigtig fint (kegle) juletræ, som han har lavet i børnehaven, så fik jeg ideen til en ny kalenderdekoration.

I dag har jeg så aflivet den "gamle" kalenderdekoration og lavet denne af resterne og Pelles fine juletræ;

Nu kan vi med ro i sindet tænde lyset og lade den brænde helt ned :-)
Kan du brænde dit kalenderlys helt ned uden at sætte ild i hytten?



mandag den 19. december 2011

Julerier, tips og undren

Har i år generelt svært ved at finde den rigtige julestemning... det er som om, der er noget, der mangler, men jeg kan ikke rigtig funde ud, hvad det er.
En af de ting, der har manglet herhjemme er juletræet. Det plejer at blive indkøbt i løbet af den første uge i december, pyntet og sat op i stuen, så vi rigtig kan gå og nyde den og så har nissen jo også et sted at lægge gaverne, når han kommer forbi natten til advent. I år har jeg af flere grunde ikke fået købt noget træ... 1. manglende julestemning. 2. Vi skal ikke fejre jul herhjemme i år. 3. De er blevet voldsom dyre, de der juletræer. ... Jeg har længe gået og overvejet at finde et alternativ og har været vildt forelsket i mange af de fine alternativer jeg har stødt på i blogland, men der har ikke rigitg været energi til selv at få gjort noget.
Men da jeg var forbi Brugsen for at købe mælk den anden dag, så var den der lige... mit alternativ til et juletræ. Så nu er den kommet med hjem og jeg har fundet kassen med alt det fine juletræspynt og fået hængt lidt af det op. Se her;


Den er blevet stillet op i et hjørne i stuen og står nu og lyser så fint... det hjælper lidt på julestemningen... måske den alligevel, når at komme inden den 24. dec.

Jeg nyder, at noget af det fine juletræspynt er kommet frem i lyset. Elsker mine Medusa Rudolpher, sne krystaller i glas, engle i sølv og porcelæn, porcelænskræmmerhuse og mine hvide porcelæns julekugler. Dette er kun et udpluk af vores farvekoordinerede juletræspynt, der er samlet over flere år.

TIP og undren

Her kommer lige et lille tip, som ikke omhandler juletræer eller juletræspynt. Først og fremmest undrer jeg mig... jeg undrer mig over Søstrene Grene. Jeg kommer der nok efterhånden lidt for mange gange om ugen, men alle I andre søde bloggere viser jo så mange lækre og billige ting frem fra Søstrene. Og det er så her min undren kommer... når jeg nu er der så tit, hvorfor kan jeg så ikke finde alle de fine ting, som I andre så ofte viser frem? Tror "min" Søstrene er lidt bagud eller også har de bare ekstrem hurtigt udsolgt.

I dag var jeg endnu engang forbi og fandt ikke hvad jeg ledte efter... det betyder dog ikke, at jeg tog tomhændet derfra :-)


Jeg har nemlig købt ind, så jeg kan få min debut med maskingtape. En pakke med fem ruller og dispenser til 9.66


Og så lige nogle ekstra ruller til 98 øre pr. stk. og så kan man jo godt tillade sig at tage en af hver med hjem.


søndag den 18. december 2011

Færdig bestilling til en lille pige

Jeg er blevet bestilt til at lave en dukkepusletaske til julegave til en lille pige. Det er blevet til det første projekt på min nye symaskine... og det var en fantastisk opgave og ikke mindre fantastisk af, at min nye maskine syer som en drøm.

Her er resultatet af mit arbejde... så håber jeg bare at det falder i moderens smag og ikke mindst i den lille piges.


Pusletaskens hank er både lavet af taskens yderstof og foer... bagsiden af hanken som har foerstoffet, er blevet udsat for en genfundet passion... nemlig korssting. Her har jeg broderet navnet på den søde pige, som skal have pusletasken i julegave.


Pusletasken har et pusleunderlag, som kan pilles af, så dukken har noget blødt at ligge på, når den skal have skiftet ble/tøj. Underlaget sidder fast på tasken med velcro, når den ikke benyttes. Underlaget er også lavet af yderstof og foerstof. Igen har jeg leget lidt med korssting. Her blev det til en stjerne med monogram.



fredag den 16. december 2011

Dejligt beroligende...

Der er noget særligt og beroligende over korssting. Da jeg var yngre broderede jeg rigtig meget, men det er ikke blevet til så meget de seneste par år, men for nogle måneder siden invisterede jeg i denne bog;



Den er fantastisk, inspirerende og fuld af anderledes og dekorative alfabeter.

Jeg har længe gået og overvejet, hvad jeg skulle igang med at brodere på. Heldigvis er jeg blevet bestilt til at lave en julegave til en lille pige. En del af julegaven er småternet stof og det er jo oplagt til lidt korssting.

Derfor sidder jeg nu og slapper af med et lille projekt;


Det endelige resultat samt hvad jeg har broderet på, må I vente med at se til jeg er færdig, men så skal jeg også nok vise det frem.


onsdag den 14. december 2011

Så blev det endelig min tur

Anne og jeg har været så heldige at få 2 pladser i unikarinas kreative pakkekalender og det er vi utrolig taknemmelige for. Anne måtte allerede åbne hendes gave den 7. december... lidt snyd synes jeg...

Hver dag har jeg været inde og kigge forbi de forskellige blogs, der er tilmeldt pakkekalenderen. Jeg synes det er en fantastisk ide og hold da op, hvor er der blev lavet mange fantastiske gaver, men jeg har nok fået den allermest fantastiske gave :-)

I dag blev det nemmelig langt om længe min tur til at åbne den pakke, som har lagt og ventet på mig i snart en hel uge. Det har været rigtig svært at lade den ligge og jeg har da flere gange overvejet om jeg nu ikke bare lige kunne komme til at pakke den op, men nysgerrige mig har holdt sig i skindet.

Jeg pakkede gaven op allerede i morges, mens mig og børnene fik vores morgenmad. Den glæde og spænding der har præget mig siden pakken kom med posten, blev endelig udløst og efterfulgt af en endnu større glæde over at en, som jeg aldrig har mødt, har læst mig så godt, at hun har ramt mig 100%

Søde Heidi har lavet de lækreste pulsvarmere af kaninskind til mig. Det er den helt perfekte gave. Jeg har længe gået og overvejet at hækle et par pulsvarmere til mig selv, men har endnu ikke fået gjort det. Dernæst har jeg en STOR forkærlighed for pels... jeg elsker pels... især som detaljer på jakker, huer eller som handsker.

Tak Heidi for de lækre pulsvarmere... du har ramt noget jeg har gået og drømt om at lave til mig selv og så har du endda lavet den i det lækreste og blødeste kaninskind, hvilket jeg aldrig selv var kommet i tanke om... og lige præcis den detalje gør gaven endnu bedre.


Jeg har allerede afprøvet dem og det passer helt perfekt og jeg er ret overbevist om at min hænder kommer til at bo i dem hele vinteren :-)



søndag den 11. december 2011

En magisk weekend...

Denne weekend har været helt igennem hyggelig, arbejdsom og magisk. Først og fremmest har det været en weekend fyldt med hygge sammen med mand og børn. En weekend, hvor vi ikke har skullet fare afsted til det ene, det andet og det tredje, men bare været hjemme og haft tid til hygge og ro til at få styr på nogle af de huslige gøremål, som har det med at hobe sig op (også selvom jeg går hjemme på barsel).

Magien startede dog allerede i fredags, hvor jeg langt om længe (3 uger forsinket) fik denne;


Ventetiden har været lang og jeg har haft flere korrespondancer kørende med firmaet, hvor jeg har købt den, men den har helt klart været ventetiden værd. Jeg har endnu ikke haft tid til at få syet noget fra bunken med projekter, men den har været igang... den skal jo lige undersøges grundigt inden den skal igang med projekterne.

Endnu engang kæmpe stort tak til manden, for den fine fødselsdagsgave (godt nok før tid). Jeg skal nok få stor glæde af den i årene fremover.

Fredag var jeg også lige en tur forbi Anne... vi havde nemlig fået fælles post. Vi har været så heldige, at fantastiske Helle, har sendt os et eksemplar af hendes lækre og inspirerende bog;


Vi så den første gang, da vi var til kreamesse i Fredericia, og har ikke kunnet få den ud af hovedet. Derfor er vi Helle meget taknemmelige for, at vi har fået denne bog.

Prøv bare at se nogle flotte og inspirende billder, der er lige til at drømme sig hen i;





Når jeg sidder og bladrer i bogen og suger inspiration til mig, så er det lige før jeg både kan dufte og smage det billederne illustrerer og ikke mindst mærke varmen og kærligheden samt hører fuglene kvidre.

Har du også haft en magisk weekend.



fredag den 9. december 2011

I'm Hoooked

Jeg har efterhånden fået indkøbt et større lager af Zpaghetti... jeg har endnu ikke fået vist Jer, hvad jeg har lavet ud af noget af det, men jeg er godt igang.

Det første jeg fik lavet var denne taske;

Da jeg så var hos min frisør en dag og hun så den... ja, så blev hun helt vild med den og jeg lovede at lave en til hende og så fik jeg også lige lavet et par stykker ekstra, som jeg har fået lov til at hænge henne hos hende... og så må vi jo se om der er nogle der vil købe dem.


Endnu en grøn taske... men denne gang med isblå kant og lime knap syet på med lilla tråd.

Mon jeg har en forkærlighed for oliven grøn? Denne har fået lilla kant, brun knap med hvide stikninger og syet på med orange tråd.

Udover tasker har jeg også fået lavet mit juletræstæppe færdig.
Synes den er blevet meget fin, men alligevel ikke helt som jeg havde forestillet mig, så denne er også sat til salg og jeg er så småt gået igang med en ny...


Ronja var dog helt vild med den, så bliver den ikke solgt, så kan det jo være, at den engang skal op på hendes værelse.

torsdag den 8. december 2011

Den kreatíve pakkekalender

Vi har været så heldige at søde Karina har tildelt os to pladser i den kreative pakkekalender. Gaven Anne har stået for blev åbnet den 1 december af Ditte, og Anne var så heldig, at hun måtte åbne sin gave i går.

I dag blev den gave, som jeg har arbejdet på endelig åbnet her og den faldt heldigvis i god jord.

Jeg har lavet en hæklet halsrør efter Sidsels opskrift fra bogen 3-d hækling. Min udgave blev dog en af de mere kulørte


Her ses de 7 segmenter, som halsrøret er lavet af... hvis I vil se det endelige resultat, så kig forbi her.

I dag har jeg endelig modtaget min pakke, men jeg skal desværre vente et par dage endnu, før jeg må åbne den...



Vi har desværre stadig ikke hørt fra Dorte-Klerke, som vandt de sidste to e-bøger i vores lyn give away. Vi sendte i går en efterlysning, men det har ikke givet pote, så nu har vi trukket en ny vinder af de to e-bøger og det blev hende her.

Stort tillykke til Kisser, du skulle gerne modtage dem i din inbox i løbet af et par dage.