torsdag den 22. december 2011

Varmeværk...

I dag har jeg været ude og besøge en fantastisk og inspirerende kvinde, som laver det lækreste Strikværk.

Jeg har tidligere i dag beklaget mig over at luften er gået ud af min kreaballon, men efter et besøg hos Lotte Kjær, så kan man jo ikke være andet end inspireret. Jeg fik muligheden for at kigge hendes nye bog Strikværk igennem og endnu bedre, så fik jeg også en af dem med hjem.


HOLD DA HELT K..T, hvor er det en lækker bog. Den er fuld af lækre og inspirende billeder af unikt strik, som kan bruges på flere måder. Nu kribler det så i mine små fingre for at komme igang med at strikke... en evne jeg ikke rigtig besidder endnu, men det skal jeg helt sikkert komme til og med Lottes lækre bog ved siden af mig, så er det ikke inspiration eller lyst der mangler.

Jeg endte også med at købe dette lækre garn:

Som jeg skal have forvandlet til Varmeværk, som er denne model fra Lottes nye bog:

Billdet er lånt fra Strikværk

Jeg glæder mig til at komme igang og ikke mindst til jeg er færdig med den, så jeg kan få den taget i brug. Er helt vild med ideen med, at man kan strikke en ting, som kan bruges så forskelligt.

Udover Lottes nye bog Strikværk, fik jeg også et par af hendes tidligere bog; Slip maskerne løs med hjem.


Slip maskerne løs er også en vildt lækker bog fyldt med lækkert strik, super flot fremvist.
Herfra skal der lyde en stor anbefaling om at anskaffe Jer både Lottes første bog; Slip maskerne løs. Og ikke mindst hendes nye bog; Strikværk.
på: www.lottekjaerdesign.dk kan I se, hvor I kan få fat i bøgerne.
Har du mulighed for det, så synes jeg, at du skal hoppe på cyklen eller bag rattet og tage en tur ud forbi hendes Værksted, og få dig en af hendes bøger samt se alle de lækre strikmodeller hun har i butikken.

I morgen starter vi en Give away med Lottes første bog: Slip maskerne løs. Så husk at kigge forbi her på bloggen og deltag, så kan det være, at det er dig, der er så heldig at få mulighed for at strikke nogle af Lottes lækre designs.1 kommentar:

  1. Kender hende ikke - men det kan man jo komme til - tak for tips og anbefaling.

    SvarSlet