søndag den 10. marts 2013

Flødeboller med hindbær skum

Jeg fik jo for lidt tid siden muligheden for at teste hindbær ekstrakt fra dr.Oetker,  det klmder disse flødeboller ud af..
De blev rigtig gode, og jeg fik gjort mig nogle erfaringer om hvad jeg skal gøre anderledes næste gang, for det der med chokolade overtrækket er ikke helt nemt ;)


4 kommentarer:

  1. Mums hvor ser det lækkert ud :-)
    Jeg har prøvet at overtrække flødeboller med chokolade og det er ikke nemt (har kun prøvet en gang og tager ikke forsøget igen :-)
    Godt gået nørkletøs :-)

    SvarSlet
  2. Tak for det :)
    Nej, det er bestemt ikke nemt, jeg fik dog et tip i fredags af en konditor lærling, brug chokoladeknapper næste gang til overtrækket. Det er så vidt jeg forstod, ikke nær så følsom i tempereringen ;)
    Det skal jeg helt sikkert forsøge mig med næste gang, og så sprøjte skummet ud med en glat rund tyl, det må hjælpe til større succes næste gang :)

    SvarSlet
  3. Tak for det :)
    Nej, det er bestemt ikke nemt, jeg fik dog et tip i fredags af en konditor lærling, brug chokoladeknapper næste gang til overtrækket. Det er så vidt jeg forstod, ikke nær så følsom i tempereringen ;)
    Det skal jeg helt sikkert forsøge mig med næste gang, og så sprøjte skummet ud med en glat rund tyl, det må hjælpe til større succes næste gang :)

    SvarSlet
  4. Bag dine flødeboller 4 min ved 175 grader -så er de tørre og nemmere at dyppe ned i skålen :)

    SvarSlet