mandag den 5. marts 2012

Udsnit af barselsgaver...

Her er lige et lille udsnit af de barselsgaver jeg har lavet, der er mange flere, men så ville jeg jo fylde hele siden med billeder :o)

 Her er en gave til min veninde og hendes lille søn. Det blev til en elefant, en savlesmæk og et sæt babysengetøj.
 Skildpadden, en del af en gave til en dejlig lille dreng. Super nem at lave, kan ikke lige huske hvor jeg har opskriften fra, men god det er den, man kan få brugt nogle af resterne :)
 Endnu en barselsgave til en lille dreng. (Undskylder for billedkvaliteten - dårligt lys). En lækker hæklet abe efter denne opskrift og et sæt babysengetøj.
Et af mine første projekter, den lille elefant blev en del af dåbsgaven til min vendindes søn. Jeg var så heldig at få den ære at stå fadder til ham. Opskriften er fundet her (den henter den som PDF).

Endnu en gave til en skøn knægt. Barnevognskæde med fisk. Opskriften er fundet her. Dejlig nem opskrift og syntes resultatet bliver rigtig godt. Lille Leander har brugt mange timer på at kigge på fiskene fortæller hans mor :)


Det var lidt af det jeg har fået lavet til barselsgaver, har gang i et par ting igen, men det bliver nok en blanding af nogle gengangere og lidt nyt. I skal nok se mere når jeg er blevet færdig.
 

4 kommentarer:

 1. Lækre gaver :) Det er nogle heldige børn der får dem

  SvarSlet
 2. Rigtig fine ting du har lavet...den skildpadde der er da for skøn!

  SvarSlet
 3. Mange tak for de søde ord :) Skal nok lige se om jeg kan finde ud af, hvor jeg har opskriften på skidpadden fra, så linker jeg til den :o)

  SvarSlet
 4. Nogle skønne gaver ... :-)

  SvarSlet