søndag den 25. marts 2012

En klassiker

Helt tilbage i min barndom, så længe jeg kan huske har denne bog været en stor del af hverdagen i vores køkken.


Den er blevet brugt flittigt, hvilket efterhånden også fremgår tydeligt af bogens tilstand. Både min bror og jeg har hver vores eksemplar af bogen, som vi fik, da vi var børn. Hvergang vi skulle komme med ideer til aftensmaden eller skulle bage var det altid denne bog vi tog ned fra hylden.


Bogen er let tilgængelig for folk i alle aldre. Nemme og gode opskrifter som alle er fyldt med fine tegninger af processerne. Den anden dag, da vi fik besøg var det denne opskrift, der kom i brug.


 Mmh... der er ikke noget bedre end friskbagte lune kanelsnegle.

Er der nogle af Jer der ude i blogland, der måske kan hjælpe mig. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at få fingrene i et par eksemplarer af denne bog til mine børn. Så hvis der er nogle af Jer, der har den til at stå og samle støv på boghylden eller kender andre der har, så må I meget gerne kontakte mig, så jeg kan give mine børn denne klassiker med, når de engang flyver fra reden.


4 kommentarer:

 1. Den har jeg!! Desværre vil jeg ikke af med den, da jeg stadig bruger den flittigt...
  Det er bare en guld bog!!
  God søndag
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dog ærgeligt... altså for mig. Det er en helt fantastisk bog, så jeg kan godt forstå, at du holder godt på den. Tror også det bliver en svær opgave at opdrive 2 fine eksemplarer til børnene.

   Slet
 2. sidder jo helt og savler

  Har selv bogen fra da min den ældste var lille

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en super bog. Lige til at gå til for store og små.

   Slet