onsdag den 21. marts 2012

Forberedelse..

Min kæreste bliver færdig med hans HF til sommer, i den anledning skal han jo have en hue.
Han syntes nu det er dyrt for en rigtig studenter hue, og det kan jeg da kun give ham ret i.
Han spurgte om ikke jeg kunne lave en hue til ham, og jo det er da en udfordring jeg gerne tager op.
Så indkøbene er gjort, jeg er tyv startet med at lave nogle af de små huer, bare sådan lidt som opvarmning :)

Opskriften på de små huer har jeg fundet her. Jeg laver dog 6 indtagninger i den første række hvid efter 'kanten', ellers syntes jeg den 'flyder' lidt ud for mig.

Jeg skal jo så igang med den store hue, tænker over hvordan jeg får den lavet flottest. Har fundet god inspiration her og hun har været så sød at sende mig hendes opskrift, så helt på bar bund starter jeg ikke.

Men et sjovt projekt, glæder mig til at komme i gang og få lavet den færdig, så den er klar i god tid inden Janus bliver student, så må vi se hvor mange af de små jeg får lavet, tænker de kunne være søde at pynte på bordet med, når der skal holdes studentergilde.4 kommentarer:

 1. Haha hvor er det bare en god ide! Jeg glæder mig til at se den færdige hue! :)

  Vh Jennifer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, ja håber den bliver rigtig god :) Om ikke andet, så er de små nu også lidt søde ;)

   Slet
 2. det er da en superide! Han bliver da den sejeste student :D Skriver man stadig i hinandens huer...? det er nok lidt svært i den hæklede variant, men måske kan man lave en bund i stof.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, ja håber det bliver rigtig godt, jeg har fået lovning på et par årgangsknapper, så den kommer til at ligne de 'rigtige' meget :) Planen er også at lave en 'inder' i huen af noget stof, så de kan skrive i den :o)

   Slet