fredag den 25. november 2011

Det er sørme... det er snart december...

Det er jo lige om lidt...

Kan konstatere, at jeg julestemningen ikke rigtigt har meldt sig endnu selvom jeg trods alt har gjort mig lidt forberedelser.

Her i huset plejer der at være styr på julebag og julepyntningen samt hvad der ellers hører julen til inden 1. søndag i advent. Indtil videre har jeg kun fået styr på juledekorationerne, som i år ser sådan her ud;
Siden manden og jeg blev gift for 4 år siden har jeg hvert år lavet adventskransen i min elskede Stelton 4-lights. Den er fantastisk og indtil videre har den været meget forskellig fra år til år. Dette er så årets udgave, hvor mine Medusa advents Rudolf selvfølgelig har fået en plads på en lille bunke mos omkranset af noget gran. Egentlig meget klassisk og alligevel ikke... måske i bund og grund en meget god beskrivelse af mig selv :-)

Kalenderlyset er der også kommet styr på. Dette er dog mit evige problem hvert år, da jeg sjældent finder et kalenderlys jeg synes om. Enten er de for små eller for store ellers tallene er så langt nede, at man aldrig har en chance for at brænde den 24. af uden at sætte ild i dekorationen samtidig med. I år fandt jeg dog dette lys, som jeg har plantet i en bunke mos og pyntet lidt diskret med en smule gran, kogler og lille glimmer stjerner... Igen klassisk og alligevel ikke...

Jeg har brugt en firkantet glas vase/skål og fyldt godt med mos ned i den omkring en klump ler, som holder lyset. Jeg synes det giver en god effekt, at man kan se mos hele vejen rundt i vasen.

Nu er der styr på dekorationerne, så nu mangler jeg bare julepyntningen af hele hytten og så skal vi have bagt julekager. I morgen bliver der pyntet op og gjort forberedelser til julebagning, som skal foregå på søndag sammen med Anne og ungerne. Håber at en weekend i juleforberedelsernes tegn kan gøre noget ved den manglende julestemning.

Er du klar til jul eller har du også problemer med at komme i den rigtige stemning...


2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare ne fin krans - Æææælsker dine Medusa-figurer!!!

    SvarSlet