fredag den 27. marts 2015

Cirkeltrøje

Fra jeg første gang så den smukke Cirkeltrøje fra Lene Holme Samsøes bog; Feminin strik, har jeg drømt om at få min egen trøje. Selvom jeg efterhånden har en del strikkeerfaring, så er det ikke et projekt jeg tør kaste mig ud i, men heldigvis var en Anne kender, frisk på at kaste sig ud i at strikke trøjen for mig, bare jeg selv ville montere den. 

Hun har lavet et super flot stykke arbejde og var vildt hurtigt til at få trøjen færdig. Jeg fik den hjem til montering og vask og glædede mig helt vildt til at tage min smukke nye trøje i brug, men da den endelig var klar til brug, måtte jeg erkende at den smukke trøje desværre ikke klæder mig :-( 

På ryggen af trøjen er der den smukkeste blomst.

Den er strikket i Play it fra hjertegarn (50% mohair, 50% acryl) og den er så lækker, luftig og blød.

Jeg har desværre måttet sande, at den blot ville komme til at ligge inderst i skabet og aldrig blive brugt, da jeg ikke føler den passer til min figur, så derfor har jeg solgt den. Jeg håber, at køberne vil give trøjen den værdighed den fortjener.

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne være meget interesseret.
  Kan du skrive lidt mere om str og farve? Billederne sige både blå og grå? :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Kan I hjælpe mig. Jeg strikker ovennævnte fantastiske cirkeltrøje, jeg er ikke på at den bliver stor nok? Jeg har købt 3fed hjelholts uldgarn. Er nået til at have lukket af til begge ærmer, har strikket det ene forstykke færdig og er stadig på 1. fed, kan overhovedet ikke finde hoved og hale, så jeg kan se hvor stor den bliver.
  Hvad gør jeg? Hvordan ser jeg om den bliver stor nok?
  Rigtig tak hvis I kan hjælpe.
  Hilsen Maj-Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg/vi kan desværre ikke hjælpe dig, da jeg ikke selv har strikket trøjen men fået en anden til det. Håber du finder ud af det.
   Mvh Rikke

   Slet