søndag den 11. maj 2014

Tråd og garn Maj #1

I starten af uge fik jeg gjort mine pennevenne pakker færdige til Maj måneds tråd og garn. De blev sendt afsted med spænding og håb om at de ville falde i modtagernes smag. 

Jeg havde valgt at kombinere forskellige nørkleværk. Først blev der hæklet 2 små poser med muslingekant. Herpå broderede jeg fine initialer med associationer til modtagerne. Til sidst blev symaskinen fundet frem og der blev syet små inderposer.

Den første modtager var lise (@lisau). Hendes pose fik et maritimt initial, der associaserer til, at hun bor ved på en havn.

Inge (@ingesejr) fik en pose med et initial der associaserer til hendes uddannelsesmæssige baggrund og hobby.

Begge poser fik inderfor i det skønneste småblomstrede bomuldsstof.

Begge pakker faldt heldigvis i god jord. Jeg synes det har været sjovt at sidde og undersøge og finde på en lille ting, der skulle have et personligt præg. Der er nørklet mange tanker ind i de små poser, som umiddelbart virker som et lille og hurtigt projekt, men kombinationen af de forskellige håndværk tager mere tid en jeg først havde beregnet.

8 kommentarer:

 1. De er simpelthen så fine de poser! Jeg kan godt lide, at du har tænkt så meget over at gøre gaven personlig. Og nej, det er bestemt ikke et lille projekt - der ligger maaange timer i den slags. Godt gået!
  God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... det var med en vis ydmyghed, at jeg sendte dem afsted med posten. Der ligger bestemt mange flere timer i sådan et projekt end man umiddelbart tænker.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Det tager nemlig en rum tid at finde frem til noget, som man tror, vil falde i modtagerens smag - og der går hurtigt meget tid med at researche. Jeg har også brugt lang tid på at finde frem til et "billede" af modtageren. Der går let min. en time med det - og bagefter skal man i gang med at finde frem til, hvordan man skal lave fremstille præcis det, som man har i tankerne.

  Det er så absolut to smukke ting, du har givet i "Tråd og garn", og det er godt tænkt at brodere noget, som passer til modtagerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine fine ord omkring mine projekter. De er heldigvis faldet i god smag hos modtagerne.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Sikke nogle fine ting, du har produceret! Det er ikke sært, at de faldt i god jord hos modtagerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg var meget spændt på modtagernes reaktion. Det er altid svært at vide på forhånd om det falder i god jord selvom man gør sit forarbejde.
   MVH Rikke

   Slet