onsdag den 7. maj 2014

Fra 2D til 3D

Jeg har fået en tegning af en pige, fra nevøens klatreklub, sammen med et ønske om jeg kunne lave en kalkpose til hende, der lignede tegningen. 

Da jeg elsker kreative udfordringer, så sagde jeg straks ja og dykkede i kurven med bomuldsgarn. Opskriften på selve posen havde jeg så den var hurtig lavet og så kom jeg endelig til den sjove del af arbejdet, nemlig at lege med udtrykket.

Jeg synes selv at den endelig pose ligner tegningen meget godt og pigen blev heldigvis rigtig glad for sin nye pink kalkpose.

8 kommentarer:

 1. Den er virkelig godt lavet!

  SvarSlet
 2. Den er super godt lavet, ligner jo på en prik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg kunne ikke helt bestemme mig for om den skulle have det lidt skæve og naive udtryk eller om pigen ønskede et symmetrisk udtryk, men selv kan jeg godt lide det naive og skæve, så det endte jeg med.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Hvor er den god! Den ligner tegningen helt vildt godt. Det er fedt at den er skæv og ikke symmetrisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg er selv helt vild med det naive og assymetriske. Det giver lidt mere personlighed/kant.
   MVH Rikke

   Slet
 4. Hvor er den bare flot, men hvad er en kalkpose??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. En kalkpose er en pose man har til at hænge i sin klatresele, hvor man enten har løs kalk eller en kalkblok i. Mens man klatrer kan man så putte fingrene i posen og få kalket fingrene, så man bedre kan holde fast på klatrevæggen eller klippen. Når man er koncentreret og har klatret længe får man nemlige svedige hænder/fingre og så er det meget svært at holde fast.
   MVH Rikke

   Slet