onsdag den 14. maj 2014

Terapeutiske perler

Jeg har endnu engang været igang med at lave en af de rigtig store perleplader. At sidde med perlerne og se mønstret lige så stille udvikle sig er nærmest terapeutisk og så er det super hyggeligt at sidde med sammen med børnene.

Mit seneste projekt er inspireret af alle de der små metalskilte man kan købe i butikkerne med citater på. Jeg bliver altid i så godt humør af dem og synes de er nogle sjove indslag i indretningen, men jeg har aldrig fået købt en selv, men så kan man jo bare lave den oversize i perler.

Jeg var lidt i tvivl om der skulle være kant omkring bogstaverne eller ej og i så fald hvor meget og hvilken farve, da jeg ikke ønskede det skulle være i samme farve som mønstrets farver.

Med hjælp fra mine søde følgere på IG, endte jeg med en hvid kant på bogstaverne og den hvide farve i baggrundsmønstret blev erstattet med en lyseblå.

Det endelige "skilt" endte med at måle 54*35 cm. Så det er noget større end de fleste skilte man kan købe i butikkerne.

Skiltet har fået plads i køkkenet på døren til vores viktualiekælder og jeg glædes dagligt over at kigge på den.

Det næste skilt med et citat på lavet i perler, vil jeg forsøge at lave i mini perler, så det ikke bliver så stort.

6 kommentarer:

 1. Hold da helt op hvor sejt........ Så er ingen i tvivl om spillereglerne..... God ferie til dig og dine...

  SvarSlet
 2. Wauw hvor flot! Men hvordan har du fået det strøget så pænt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg stryger primært kun bagsiden men stryger til gengæld længe så perlerne smelter tæt sammen på den måde undgår jeg at det endelige billede bøjer for meget. I dette tilfælde strøg jeg godt nok forsiden en del da jeg lige havde glemt at spejlvende og skrive bagfra ;)
   Mvh Rikke

   Slet
 3. Det er virkelig blevet superfedt. Jeg vil også rigtig gerne i gang med hama-perler, men jeg aner ikke rigtigt, hvordan jeg skal gribe det an. Hvordan finder du på de mønstre, du har i baggrunden? Opstår det bare eller sidder du og tegner inden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg har fundet rigtig meget inspiration på pinterest og på instagram og så er jeg egentlig bare gået igang. Ingen tegninger eller noget først... bare i fuld sving. Det koster dog lidt tid når noget skal flyttes lidt eller ændres men jeg synes det er hyggeligt at bare sidde og prøve mig frem. Kan kun anbefale at du bare går igang ;-)
   Mvh Rikke

   Slet