onsdag den 15. august 2012

Ny yndlings

Jeg har haft et hækleri, som har lagt i min taske og været med rundt omkring i det danske land. Der er blevet lavet lidt på det engang imellem, men oftest er det blevet syltet til fordel for andre projekter, som er sprunget frem i køen pga diverse deadlines, men nu er det færdig.

Jeg har hæklet mig et etui til mine hæklenåle. Etuiet er hæklet efter Jeanettes skønne opskrift. Jeg har hæklet mit i noget blommefarvet diamond cotton jeg havde til at ligge. Derudover har jeg lavet læder på den ene side, som er hæklet fast med fastmasker i gul bomuld hele vejen rundt. Lukningen er blevet en klassisk elastik-lukning, hvor elastikken snoes rundt om det lukkede etui. Her kommer lige lidt billeder.Tak til Jeanette for en fantastisk og gennemført opskrift. Selvom det er et stort arbejde at lave hul hele vejen rundt i læderet, så synes jeg det giver en smuk finish.

3 kommentarer:

 1. Hvor er den mega flot! Og den giver gode muligheder, da der er plads til alle tykkelser hæklenåle pga elastikstropper. Smart!
  Mine ligger i et slags (dog hjemmelavet) penalhus og roder rundt. Men dog også med plads til saksen, - virkelig essentielt!
  Flot finesse med den gule kant!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Den har også været hele arbejdet værd. Selv er jeg blevet ret glad for læderet og gul er en af mine yndlingsfarver især i kombination med lilla.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Superflot og vældig praktisk - så er de jo lige til at have med...:o)

  SvarSlet