lørdag den 19. maj 2012

Dyrt og upraktisk

Min bror har en dyr vane... han går kun i diesel bukser. Jeg forstår ham egentlig godt, for de er lækre og har en god pasform, men de seneste mange par han har købt har disse slidte detaljer;

 Det ser meget fedt ud, men det er vildt upraktisk, for som han siger lige pludselig har man en tå igennem eller en finger og så går de ellers let i stykker. Jeg har efterhånden lappet en hel del af hans bukser. Den anden dag kom han med endnu 2 par som skulle repareres og nu er han ved at være, så træt af de upraktiske "slidte" huller, at de skal laves alle sammen.

 Så nu har jeg været igang ved symaskinen og lappet og lappet. Jeg stryger lidt strygevlies på bagsiden og så bliver der syet frem og tilbage rigtig mange gange på kryds og tværs over hullet. Resultatet bliver faktisk meget godt.



Har I andre også problemer med, at blogger drejer Jeres billeder, når I oploader dem? Det er ikke alle billeder, men en del af dem.

3 kommentarer:

  1. Sjovt, det gør jeg også tit for min bror.

    SvarSlet
  2. Sjovt, det gør jeg også tit for min bror.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er noget mærkeligt noget med de bukser... Men det er nok fordi de ved hvor de kan finde hjælp når de bliver trætte af hullerne at de insisterer på fortsat at købe dem

      Slet