lørdag den 18. februar 2012

F/F-fest

I dag har huset været fuld af gæster. Min "lille" dreng er allerede blevet 4 år og det skal fejres med maner. Traditionen tro (eller det er det ihvertfald ved at være) holder vi hans fødselsdag som en slags kombi fastelavns/fødselsdagsfest. Det er jo reelt kun en enkelt dag, de kære børn får mulighed for at lufte deres kostumer, så da knægtens fødselsdag ligger her til fastelavn, så skal de da have lov til at have deres fine dragter på, når vi holder hans fødselsdag. I år har vi så haft følgende gæster;


Æresgæsten: Batman aka Pelle


En fin prinsesse Juliem som var iført en meget fin kjole, som jeg har syet til hende efter dette mønster.

 Prinsesse Julie har en storebror, som er kendt af rigtig mange mennesker verden over. Nemlig selveste Harry Potter. Han har fået sig en ny kappe, som jeg har kreeret ud fra dette mønster.


Når man nu får så fine gæster, så var vi jo nødt til at lave nogle fine kager. For noget tid siden så jeg en fin lagkage på denne blog og blev inspireret til selv at lave en. Derfor har jeg selv været igang med at lave lagkagebunde (hvilket var en del nemmere end forventet). Vi havde lavet den fineste og højeste lagkage... og alle gæsterne blev noget overrasket, da de fik skåret et stykke... den var nemlig et stort farveorgie inden i. Jeg havde nemlig lavet en gul, blå, rød og grøn lagkagebund. Et nemt kageprojekt, som skaber stor glæde.


Ingen børnefødselsdag uden kagemand... Her i huset laver vi altid en kagemand af vandbakkelse til fødselsdag og da fødselaren i år var Batman, har jeg gået og overvejet at lave en Batman/kagemand. Resultatet blev et forsøg med at farve vandbakkelsesdejen inde jeg sprøjtede den ud på en bageplade og puttede den i ovnen. Den blev okay, men var helt klart finest inden den blev bagt... tror det er noget jeg skal forsøge mig med en anden gang (i håb om, at det kan lykkes at få et flot bagt resultat).


2 kommentarer:

  1. Hold da fast - sikke kreativ bagning du har haft gang i ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak... det er altid dejligt, når det at være kreativ ikke altid behøver at være voldsomt tidskrævende... nogle gange er det bare de helt små ting, der gør den store forskel... hurra til farve-pasta

      Slet