torsdag den 10. juli 2014

Tråd og garn juli #1

Så er der sendt endnu to tråd og garn pennevenne pakker afsted og modtaget af to glade pennevenner.

Denne gang blev det til strikkede vaskeklude efter en opskrift, jeg har købt i Søstrene grene. Som de fleste nok har bemærket har mine tråd og garn pakker indtil videre haft en ting til fælles. De har nemlig alle fået et personligt præg med modtagerens initial. Bogstaverne med tilhørende særlige karakteristika er valgt udfra de beskrivelser, der er medsendt listen og pennevenner og ikke mindst hvad jeg har kunnet uddrage fra deres blogs eller ig-profiler.

Susanne (@susanneduerysgaard) har modtaget denne vaskeklud med et S omgivet af 2 piger, der skal repræsentere hendes døtre.

Laila (@myowninstaworld) har modtaget denne vaskeklud med et blomstrende L, da hun er kolonihaveejer og tager de fineste billeder af havens smukke blomster.

Broderierne er lavet på aidabånd, som efterfølgende er syet fast på vaskekluden. Det var svært at beslutte, hvor på kluden broderiet skulle være, så jeg afprøvede 2 placeringer.

Jeg kan ikke helt bestemme mig for hvilken placering, jeg synes fungerer bedst. Hvad tænker I?

8 kommentarer:

 1. Sikke en skøn personlig gave at få :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forsøger at gøre gaverne personlige, men det kan godt være svært at finde det der særlige fokus til hver modtager.
   Mvh Rikke

   Slet
 2. Super lækre gaver. Syntes klart at broderiet skal sidde i hjørnet :) både fordi det ser bedst ud, men også fordi jeg tænker at det måske kunne komme til at sidde lidt i vejen der på midten når man skal bruge kluden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er også selv mest tilhænger af at broderiet sidder i hjørnet.
   Mvh Rikke

   Slet
 3. Jeg kan så godt lide din tematisering af gaverne! De er så superpersonlige.
  Jeg synes, at broderiet ser bedst ud i midten, men at det nok er mest praktisk i hjørne. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tematiseringen af tråd og garn gaverne er en ekstra udfordring, som jeg synes er et sjovt lille ekstra indslag til legen og egentlig også typisk mig ikke bare at gøre tingene på den simple måde. Håber modtagerne sætter pris på det :)
   Mvh Rikke

   Slet