torsdag den 3. juli 2014

Overvældende interesse

Det er helt overvældende så meget respons jeg har fået på de hæklede sangfugle. Tusind tusind tak. 

Der er stor interesse/efterspørgsel rundt omkring både i blogland og på instagram efter opskriften.  Opskriften har tidligere været tilgængelig til gratis download i en hækle gruppe på facebook, men er blevet fjernet igen da familien Bojesen ikke ønsker det pga copyrights.

Jeg er blevet spurgt mange gange om jeg vil dele opskriften,  men da jeg først og fremmest ikke selv har skrevet den og fordi den er fjernet pga copyrights,  så kan jeg desværre ikke dele den med alle Jer interesserede, selvom jeg normalt deler mine hjemmegjorte opskrifter med glæde med alle Jer andre. 

Blogland handler jo om at dele og inspirere hinanden. Desværre er der nogle gange nogle regler der forhindrer at vi kan dele, men inspirationen kan vi altid have.

Det er ikke for at være uhøflig, at jeg ikke har fået svaret på alle kommentarer eller mails vedrørende sangfuglene, men jeg har brugt en del tid og gjort mig mange tanker om dette "dilemma" og har derfor valgt at melde ovenstående ud. Håber på Jeres forståelse for mit valg.

4 kommentarer:

 1. Jeg skrev i sin tid til Kay Boyesen fordi jeg netop ikke ville gøre noget "forkert".
  ( jeg havde en opskrift og ville dele den på min blog) Fik et svar tilbage om, at det måtte jeg ikke og det respekterede jeg selvfølgelig. Det kan bare undre mig at opskriften på aben gerne må deles offentligt ( jeg har mødt den på to forskellige blogs og opskriften ligger til fri afbenyttelse) - men sådan er der så meget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan også kun undre mig. Selvom min lyst til at dele opskriften med alle dem der har efterspurgt den, så tør jeg ikke, da man aldrig kan vide, hvilket efterspil det kan få.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Godaften,

  Elsker jeres sangfugl:-) De hæklede dyr og dukker er blevet meget populære, dejligt:-)

  Vi er også kreative på vores blog og nyder det.
  Lasse
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/solgte-malerier.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Vi er også ret vilde med alle de hæklede dyr, både de åbenlyst fantasifulde, de naturtro og de design inspirerede. Spændende blog I har :-)
   MVH Rikke

   Slet