fredag den 11. juli 2014

10 på tværs bidrag

Astrid og Gitte har lavet den fineste konkurrence, hvor man kan vinde materialer til at lave broderede suttesnore. De laver begge de skønneste suttesnore med søde og ikke mindst detaljerede korsstingsbroderier.  

Det er som regel ikke den store udfodring at finde på hvilket motiv man gerne vil lave, men det er derimod en udfordring at omsætte motivet til et korsstingsmønster, som på den ene led max må være 10 sting. Det er det, som deres konkurrence handler om.

Jeg har været i gang med at tegne små mønstre med nål og tråd og her er mine bidrag til konkurrencen.

Mit første bidrag er denne karatemand - inspirationen er fra min egen hæklede karate skaldepande jeg lavede for snart tre år siden.

Jeg ser Minions overalt for tiden og er helt vild med dem... måske det hænger sammen med at gul er en af mine absolutte yndlingsfarver. Derfor måtte jeg forsøge mig med min egen lille korsstings Minion.

Jeg er vild med Lille My fra Mumitroldende. Har endda tidligere hæklet en og lavet en DIY. Denne gang har jeg omsat hende til et korsstingsmønster. Kan se den fineste broderede suttesnor med Lille My og navn for mig... ærgeligt at Ronja er blevet så stor, at hun ikke længere bruger sut.

Sløjfer er altid et hit, så jeg har tegnet denne simple sløjfe. Tænker en suttesnor med sløjfer i regnbuens farver ville være smuk.

Min absolutte favorit blandt mine bidrag må være denne traktor. Synes den er sjov og simpel og så kan man jo lave den i alverdens farver... afhængig af om man er til Massey Ferguson, John Deere eller New Holland traktorer ;-) Pelle er også helt vild med den og ønsker jeg laver noget til ham med traktorer... måske en broderet nøglesnor ville være et hit hos min store dreng.

Frem til den 19. juli kan I stemme på Jeres farvoritter i 10 på tværs konkurrencen hos Astrid og Gitte. Jeg vil blive så glad for Jeres stemme hvis I kan lide mine bidrag.

6 kommentarer:

 1. Er helt vild med din lille my :)
  Skal da lige ind og kigge, der må være masser af god inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har selv et soft spot for Lille My derfor var jeg nødt til at forsøge mig med at lave hende. Tænker hun både vil være fin på en suttesnor men også på en nøglering/nøglesnor.
   mvh Rikke

   Slet
 2. Har indtil nu kun set 1 yderligere bidrag og selvom det var skønt, er min favorit pt din minion.. banana! Åh elsker de små gule væsener. :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. De er altså også helt fantastiske de Minions ;)
   Mvh Rikke

   Slet
 3. Jeg er vild med din skaldepande! Han er jo praktisk talt ninja. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er total Ninja og min egen lille skaldepande maskot ;) han er jo også æresmedlem i min karateklub.
   mvh Rikke

   Slet