tirsdag den 22. oktober 2013

Wannabe designer kjole

Jeg har en svaghed for lækkert dansk design og hvis min økonomi tillod det havde jeg kun tøj i skabet fra Weiz eller Ecouture, men det rækker min pædagogløn ikke til. Men så er det jo godt at være lidt fingernem ved symaskinen.

Mit seneste køb er den skønne blå Fiona eagle fra Weiz og den er helt fantastisk. Den kjole er så behagelig at have på, at jeg også er nødt til at have den stribede, som kan ses på billedet herover. Den anden dag var jeg ved at kigge igennem mit stoflager for at se om, der var noget jeg havde lyst til at forvandle. Da jeg fandt en meter af det lækreste grå og sølvstribede jersey, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg var nødt til at lave min egen Fiona kjole.

Saksen blev fundet frem og mit standard kjolemønster blev ændret i længde, bredde og halsudskæring og ærmerne forsøgte jeg mig lidt frem med. Resultatet blev lige som jeg havde havde håbet og det lykkedes mig at få striberne til næsten at passe overfor hinanden i syningerne.

Kjolen er sidder helt perfekt og er dejlig at have på, men selvom det er rart selv at kunne lave en wannabe designer kjole, så er der intet, der helt slår originalen :-)

12 kommentarer:

 1. Hvor er den fed! Jeg synes det er sejt at kopiere!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. At kopiere eller blive inspireret af, hvad der er moderne og få sit helt eget unikke produkt ud af det, er noget af det, jeg synes, er sjovt ved at sy til sig selv.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Du er godt nok ferm med en symaskine! Stor respekt herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Det er dog ikke altid at man skal kigge det hele efter i sømmene ;)
   MVH Rikke

   Slet
 3. Wauw, den er fed, både din og originalen. Tror jeg er nødt til at prøve og gøre din kunsten efter :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Det er faktisk en meget simpel kjole, men med stor effekt, så skynd dig ind til symaskinen og så vil jeg glæde mig til at se din version.
   MVH Rikke

   Slet
 4. Hvor er den bare helt igennem fantastisk Rikke. Jeg beundre virkelig dine evner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... jeg sidder jo helt og rødmer her bag skærmen.
   MVH Rikke

   Slet
 5. Hold da op du er god! Den har du ramt lige i skabet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg er selv blevet rigtig glad for den.
   MVH Rikke

   Slet