mandag den 28. oktober 2013

Min weekend i billeder

Der har været stille på bloggen, men min weekend har langt fra været stille. Jeg har nemlig været på messen Kreative dage hele weekenden sammen med Heidi, som har haft en stand, hvor vi har stået med hendes skønne hæklekits og lidt af de nye lækkerier, som hun har fået hjem i hendes webshop. Fredag var det både mig og Josefine, der hyggede os på standen sammen med Heidi. Anne har også været på messen hele weekenden. Hun hjalp hendes svigerinde, som også havde en stand.

Her kommer lidt billeder og tekst fra min weekend.

Jeg startede tidligt fredag morgen med at pakke cyklen og køre ind til toget, som kørte mod Herning, hvorfra jeg fik et lift af Heidi.

Stemningsbilleder fra Heidis fine og hyggelige stand.

Det hæklede lakridskonfekt gav anledning til mange grin og masser af snak med en masse søde mennesker. Der var enkelte, der nåede at tage en i munden, da de troede det var rigtig lakridskonfekt :-)Heidi havde kits med til hendes nye julemus, som jeg pt. er ved at testhækle.

Det har været en fantastisk weekend og tiden er gået så hurtigt. Der blev snakket og hæklet. Grinet og delt tips og tricks med en masse søde mennesker, både med nogle vi "kender" via blogland og instagram og med helt nye mennesker som deler vores passion for bl.a. hækling.

Jeg vil gerne sige tak både til Heidi og Josefine og alle Jer andre, der har været med til at gøre denne weekend så fantastisk. Skulle Heidi finde på at tage på messe en anden gang, så står jeg gerne klar igen.

10 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en god kreativ weekend. Jeg var kort forbi jeres stand, som var rigtig fin og inspirerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har været helt fantastisk. Hvor er det dejligt at høre, at du kunne lide standen. Det har primært været Heidi og Josefines arbejde, da de brugte torsdag på at stille op.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Det er godt nok beundringsværdigt at I klarede hele weekenden, jeg var totalt smadret efter bare en enkelt dag som besøgende :p
  Det var en rigtig fin stand i havde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må nok også indrømmet, at jeg var pænt smadret søndag aften, men det har bare været så sjovt og hyggeligt, så trætheden har været skudt i baggrunden. Jeg var også vild med standen da jeg så Heidi og Josefines fine arbejde med at stille den op.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Virkelig fine billeder. Det har været dejligt at følge med i nu hvor jeg ikke havde mulighed for at besøge jer i standen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Kan klart anbefale at kigge forbi messen en anden gang.
   MVH Rikke

   Slet
 4. Haha, garn og slik er bare ikke helt det samme B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det ikke, men indbydende ser det ud... og det trak masser af smil og grin frem hos de besøgende.
   MVH Rikke

   Slet
 5. Hvis det er i det fantastiske gode selvskab, så er jeg helt sikkert også med en anden gang. Af hjertet tak for en fantastisk weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for en rigitg hyggelig weekend. Vi må finde tid til at mødes en anden gang, hvor den ikke står på messe-travlhed.
   Mvh Rikke

   Slet