lørdag den 19. oktober 2013

Den sidste detalje

Jeg startede efterårsferien med at sy den sødeste lille kjole til Ronja. Den manglede dog lige en lille detalje i form af 8 pynteknapper. De er nu blevet tilføjet.

 Jeg valgte nogle simple orange knapper, der matcher pippingbåndet på bærestykket.


Kjolen er syet i det fineste mønstrede babyfløjl fra stof og stil, som efterhånden har lagt i min rodebunke i et par sæsoner. Mønstret på kjolen er et udgået mønster, som også er fra stof og stil. Da jeg var der i starten af ugen, så jeg den i en rodekasse med udgåede mønstre, så er du hurtig kan du måske få fingre i mønstret til blot 5 kr.

 Som mange af de andre kjoler jeg laver pt. er også denne lagt op med kantbånd.

 I ryggen er der skjult lynlås, som er syet i efter denne vejledning. Det var rigtig nemt, men næste gang skal jeg vist være lidt mere præcis.

 Kjolen passer hende perfekt og nu er hun kommet i en alder, hvor hun synes det er fantastisk, at jeg syer til hende og hun vil gerne have det på med det samme.4 kommentarer:

 1. Den er godt nok sød! Atlså hvor du styrer det kjolesyning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Kjolesyning er noget af det jeg synes er det sjoveste. Der er et utal af mønstre og ikke mindst variationsmuligheder i hvert mønster.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet skøn... godt med lidt reste- og rodekasser :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk med reste/rodekasser, men de har desværre den ulempe, at de bliver til mere uanset hvor meget jeg synes jeg prøver at få det brugt.
   MVH Rikke

   Slet