mandag den 14. oktober 2013

En god start på ferien

I år har jeg fri i efterårsferien (undtaget fredag), så det skal nydes sammen med min familie og ikke mindst kreative sysler. Listen over kreative ting jeg gerne vil nå er lang, men heldigvis er jeg startet godt ud, så jeg skal nok få vinget en del af projekterne af.

Det første færdige projekt er denne bolero, som jeg har haft liggende i bunken af opklippede projekter siden blogtræffet i Silkeborg.  Det er skræmmende længe den har lagt der uden at blive syet, men nu er det gjort og den er blevet rigtig fin. Det var meningen den skulle udgøre et sæt sammen med denne kjole, men sådan endte det ikke. Jeg har foræret denne til min mor, da den er lige kort nok til at den er pæn til mig, så jeg skal forsøge mig med at forlænge modellen, men ellers er den helt perfekt i snittet.

Jeg har også fået syet denne kjole til Ronja i mønstret babyfløjl. Den mangler blot 2 rækker pynteknapper på bærestykket, men dem skal jeg lige ud og købe først.

Nu er der kun et projekt tilbage i den gamle bunke af opklippede projekter og så har jeg lige klippet 3 nye projekter op, som jeg også skal have kørt igennem maskinen.

6 kommentarer:

 1. Super sød kjole.
  God ferie.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er selv rigtig glad for resultatet.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Lyder som om du ved hvad du skal lave i ferien - og skøn kjole!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal aldrig gå ned påp projekter :-)
   MVH Rikke

   Slet
 3. Sikke en skøn bolero, den kan jeg da ikke andet end at falde pladask for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så lækker. Denne har jeg syet op i en let mønstret jersey, men jeg skal helt sikkert forsøge mig med en i noget fast stof og med foer og så skal den næste forlænges. Er lidt spændt på om det kan lade sig gøre :-)
   MVH Rikke

   Slet