torsdag den 24. oktober 2013

En skøn aften :o)

Jeg var i aftes taget til en lækker wellness aften i Huset Torré i Sønderborg.
Rikke fra Huset Torré havde arrangeret en dejlig aften i selskab med Christina fra Badeanstalten.

Der var fyldt op med lækkerier, da vi ankom...lækre snacks, Verdi, frugt, grønt og lidt forskellige smagsprøver fra Nicolas Vahé. Lækkert siger jeg bare :)


Efterfølgende blev vi introduceret til Badeanstaltens fantastiske produkter, vi fik hørte om historien bag, fik lov til at prøve produkterne - de var skønne :)
Jeg sidder nu og skriver dette indlæg med dejligt duftene og total babyhud på armene - det er jo absolut mest praktisk at prøve tingene på arme og hænder, når nu man sidder så mange dejlige kvinder sammen ;)

Her kommer lidt stemningsbilleder fra butikken og aftenen i går...
Den smukke sæbe 

De lækre salt/olie scrubs

Et udsnit af produkterne


 Varer fra Nicolas Vahé

 


Vi fik en lille goddiebag med derfra, med et par små stykker gæste sæbe fra Badeanstalten, en dejlig badesalt og en opgavebog fra Sønderborg, nåede ikke at få taget billeder af tingene inden de var pakket ud desværre.. Men kig ind forbi butikken, jeg kunne godt frygte at man kunne blive afhængig af produkterne fra Badeanstalten. Læs mere i denne lille folder.

Jeg købte også et par ting derinde, jeg kan desværre ikke vise dem, da gaverne er tiltænkt som julegaver, og man ved jo aldrig hvem der læser med her ;)

Skøn aften, kender I Badeanstaltens produkter? :)

2 kommentarer:

 1. Kender ikke deres produkter og det er vist godt, at jeg ikke bor i nærheden af Sønderborg... det er vist godt for økonomien ;)
  Øj en lækker forretning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig lækker forretning :-)
   Og Badeanstaltens produktervirker super lækre, drømmer lidt om en af de lækre salt scrubs til mig selv ;-)

   Smil fra Anne

   Slet