mandag den 20. maj 2013

Til en lille dreng

Så er der igen født en lækker lille (er ikke helt sikker på moren er enig i lille 4770 g og 55 cm) dreng i venneflokken, den slags kræver jo en barselsgave og endnu engang blev det en hjemmelavet en af slagsen :)

Det blev til disse ting ;)


En stjerne til pynt i barnevognen. Opskrift fundet her.

En sørøver rangle. Opskrift fundet her.

Og sidst, men bestemt ikke mindst en nusseklud med en lille bil som pynt. Selve firkanten er en stor oldemor firkant og opskriften på bilen er engang fundet her jeg kan ikke finde opskriften længere, men havde dengang skrevet opskriften ud ;) bilerne er sikkert nu med i en af hendes bøger :)

Gaven faldt i god jord, moren havde selv været igang med at lave en nusseklud, så hun mente det var godt med endnu en, så lækre Noah kan have en både i barnevognen og i sengen ;)

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde ting som barselsgave. Jeg kan godt forstå, at de har vagt lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:) altid spændende at give hjemmelavede gaver, de er jo ikke nemme at bytte;)

   Smil fra Anne

   Slet
 2. Rigtig søde barselsgaveting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det :)
   Jeg er selv blevet meget glad for resultatet :)
   Spændt på om jeg nogensinde kommer foran, så jeg får lavet mig en gavekasse, med alle de børn er det ikke nemt at følge med ;)

   Slet
 3. Du kan tro det hele er indtil videre blevet overbegloet ;-) Noah har ik styr på hænderne endnu. Sjovt nok er storbror Alexander, på 2, helt pjattet med at låne: Med store dådyrøjne siges der 'Låner bare..'
  Hygge :-)

  SvarSlet