fredag den 13. september 2013

Tilfredsstillelse

Det er en stor tilfredsstillelse, når jeg engang imellem får mig sat ned foran symaskinen og lavet noget lækkert tøj til mig selv eller børnene. Tilfredsstillelsen bliver kun større, når det bliver ligesom jeg havde håbet og materialerne alle er fra "lageret".

 Da jeg havde gang i symaskinen den anden dag fik jeg også kørt denne skønne dragt igennem. Mønsteret er fra Alt om håndarbejdes symagasin 09/2011.

 Den er syet op i det skønneste farverige babyfløjl. Tilført orange pipping og orangestikninger.

 Ærmerne har jeg lavet dobbelt og indeni er de orange med røde/hvide prikker/blomster. Jeg har valgt denne løsning, da jeg tidligere har syet dragten og kan huske at ærmerne stritter lidt, så derfor synes jeg dette er en lækker løsning, hvor man slipper for at se vrangsiden af ærmesotffet.

 Dragten er syet op i str. 3 år, så den er dejlig rummelig og der er masser af plads til vilde lege.


Dette indlæg var faktisk vores indlæg nr. 500. Det giver også en stor tilfredsstillelse. De mange indlæg er kun blevet til, fordi I sidder derude bag skærmen og følger med, skriver kommentarer og inspirerer. Vi håber snart at kunne takke Jer med en give away.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en lækker dragt; gid jeg kunne sy.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Mønsteret og vejledningen til den hører vist nok under de lette modeller, så som nybegynder vil du sagtens kunne sy denne.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hvor er det en skøn dragt! Jeg er helt vild med det stof. Har selv syet efter mønstret flere gange... Virkelig god ide med foer i ærmerne!
  Skønt dragt!!
  Og tillykke med indlæg nr. 500...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg er også selv vild både med stoffet og mønstret og tænker allerede i at lave flere dragter til tøsens vintergarderobe. Er selv meget tilfreds med den finish det giver med de foerede ærmer.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Sikke en lækker dragt i noget lækkert stof!

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor er den altså fin - stoffet er så fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Har heldigvis mere af stoffet, så er gået i tænkeboks omkring hvad jeg kan lave af resterne.
   MVH Rikke

   Slet
 5. Svar
  1. Nogle gange er det simple lige så flot eller flottere end de avancerede projekter. Mange tak for de rosende ord ;)
   MVH Rikke

   Slet