tirsdag den 24. september 2013

Sansefest

Vores anden og sidste dag i København tilbragte vi på Nørrebro eller nærmere bestemt Torvehallerne. Og hold da op for en sansefest. Hvorfor har man ikke sådan et sted i enhver handelsby? (Advarsel... billedspam)
Frokosten blev også indtaget i Torvehallerne ved en af de små spisesteder. Vi købte det lækreste havredrød med æbler og mandler og karamelsauce (Dolce leche) hos GRØD. 

Indkøbene i Torvehallerne var ret begrænsede. Jeg kom kun hjem med lidt Liquorice og noget frysetørret hindbær.

Vi var også en smut i Botanisk have

 Dag nr 2 med shopping og være tvunget til at gå med de voksne i hænderne eller sidde i klapvognen var mere end Ronja kunne klare, så hun havde brug for bare at få lov til at lege og løbe lidt rundt som det passede hende. Hun nød derfor tiden i Botanisk have, især da hun er en pige, der elsker sten og kan få mange timer til at gå med at lege med sten.

 Lige før turen igen gik mod Jylland, skulle vi hente min mor hos Bettina. Ronja var helt opslugt af alle malerierne og fik endda lov til at hjælpe Bettina med at male lidt på et af hendes malerier.


Ronja fik dette fine armbånd af Bettina, som en lille tak for hjælpen.

 Jeg kunne ikke stå for alle de fine krus og skåle med Bettinas håndmalede streger, så jeg blev nødt til at få en af dem med hjem.

Vi havde en fantastisk weekend, som vi med glæde gentager :-)

4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig billedspam. Jeg skal til københavn om 10 dage og har netop nu klemt en tur til torvehallerne ind... wauw, det ser skønt ud...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig skøn tur. Du kan godt glæde dig til at komme over og opleve Torvehallerne.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Skal da lige love for, at I ikke har spildt tiden, mens I var i staden.

  Er glad for, at mit tip om Torvehallerne faldt i god jord. Har selv kun været der en gang, men det er bestemt ikke sidste gang. :-D

  Tak for lækkert billed-spam! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo med at udnytte tiden, når man en sjælden gang kommer til staden. Torvehallerne var fantastiske og fyldt med delikatesser og detaljer der stimulerede flere sanser. Skal helt sikkert derover igen.
   MVH Rikke

   Slet