fredag den 20. september 2013

Jagtkjole

Lige for tiden har jeg genfundet min glæde ved at sy lidt lækkert tøj til mig selv eller børnene. Bunken af de opklippede projekter begynder også at svinde ind samtidig med at tankerne omkring nye projekter rumsterer i mit hoved.

 Kjolen er syet efter dette mønster. Lavet af to stykker fotoprint med hjort.

 Ærmerne er lavet af en rest brun stretch velour og der er tilføjet støvet grøn piping. Halsudskæringen har fået brun kantbånd. Jeg sprang over knappen og forsøgte mig med at lave en bred udskæring, men den blev så bred at jeg efterfølgende trak en elastik igennem kantbåndet.

 Kjolen er lagt op med brun kantbånd. Det giver en flot finish på bagsiden og en flot og fast kant, som er pænt til det lette/tynde stof.

Har endnu engang forsøgt at fange Ronja i den, men hun er ikke nem at tage billeder af, hvor hun sidder/står stille, men lidt mad hjælper altid. Mon ikke I kan fornemme pasformen?Hun er rigtig glad for kjolen og tog den i brug med det samme. 2½ år og har allerede sin egen vilje og mening omkring sit tøj.

6 kommentarer:

 1. Fed kjole og tak for tippet om kantbånd i oplægningen... det har jeg skisme aldrig lige tænkt på...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det er et smart trick, der giver en lækker finish.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Endnu en superfed kjole fra dine hænder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Er selv ret glad for den og Ronja er jo for lækker i den (men det synes man jo nok altid som mor).
   MVH Rikke

   Slet
 3. Hvor er den fed. Hvor har du købt stoffet med printet? Tror at kusinen ville elske en sådan kjole :)

  Mvh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det er egentlig langt tid siden jeg har købt det, men jeg mener, at man stadig kan få det. Det er fotoprint fra Stof og Stil. Jeg har købt 2 stk, da der kun bliver en kjole del af hver. God fornøjelse med projektet.
   MVH Rikke

   Slet