søndag den 30. december 2012

Status på julens strikkeprojekter

Julen bliver nydt i fulde drag og strikkepindende knitrer ved hver given lejlighed. Status er at et projekt allerede er færdigt (den får I at se i morgen)
 
 Mit eget designprojekt er godt undervejs og indtil videre tyder det på, at det bliver lige som jeg har forestillet mig. Kroppen er klar, det ene ærme er klar og ærme nr 2 mangler lige 30 omgange mere inden det hele skal samles og jeg skal lave mine første raglan indtagninger på en strikketrøje. Uh... er så spændt på det endelig resultat.
 
Projket babycardigan fra Farmorfabrikkens strikkeklub er mit tag med på tur strik, så det skrider stille og roligt fremad. Ryggen mangler lige 5 centimeter inden jeg kan påbegynde en af de andre dele.
 
Hvad er status på Jeres jule-krea-projekter?

4 kommentarer:

 1. Så fine projekter du har gang i, du har nævnt for ikke så længe siden at du er nybegynder, men du har da godt nok fundet ud af det!!!!
  Se status på mit julestrik på min blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Efterhånden er det et lille år siden jeg tog pindene i hænderne og satte mig for at nu skulle det være. Det har været en udfordring og meget berigende... Ikke mindst fordi Lotte så potientalet i mig og bad mig være teststrikker for hende.
   Mvh Rikke

   Slet
 2. Gid jeg havde - dine projekter ser vildt hyggelige ud (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de også... Jeg nyder at sidde og knitre med pindene om aftenen når der slappes af og flimmerkassen kører.
   Mvh Rikke

   Slet