mandag den 24. december 2012

Bare fordi...

Jeg har tyvstartet lidt med julegaverne i år. Julegaven fra jobbet blev åbnet med det samme jeg fik, først og fremmest fordi jeg ikke kunne vente og for det andet fordi jeg til tider er "lidt" vanskelig, så selvom min søde chef køber personlige gaver, der er tænkt meget over, så er det ikke altid det falder i min smag. I år var gaven en lækker trøje, som egentlig var meget fin, men ikke min stil og så sad den ikke lige som jeg kunne tænke mig det, så den er allerede blevet byttet til en anden lækker trøje/tunika, som jeg sikkert kommer til at bo i julen over.
 
Anne og Janus var lige forbi til en hygge aften og havde gaver med til os alle sammen.

Jeg fik denne skønne gave af Anne... bare fordi jeg er mig :-)
Endnu engang tusind tak for de lækre sager Anne. Heldigvis kunne jeg give hende både færdigstrikket halsrør og pulsvarmere (som dog manglede montering)
 
Min kære hårdt prøvede veninde, som jeg fortalte om forleden, har købt denne lækre Medusa Engel til mig. Ligesom jeg kender hendes smag, så ved hun også lige, hvad jeg er vild med. Den hænger og pynter så smukt i stuen og hver gang jeg kigger på den tænker jeg på hende og sender et lille smil i hendes retning.
 
Håber I alle nyder dagen med alle dem I har kær. Vi skal holde jul hos min storebror, så vi skal blot nyde dagen med hygge, bilen skal pakkes og så skal vi selvfølgelig lige en tur i kirken samt tænde lys hos min elskede far og bedsteforældre, somd desværre ikke er hos længere.
 
Glædelig Jul

4 kommentarer: