onsdag den 5. december 2012

Julemarked i Hamborg

Jeg har brugt min weekend i selskab med min mor og hendes veninde. Vi tre har efterhånden i mange år taget på en juletur. De første år var vi hvert år i København, her de sidste år har vi været afsted på bus ture med Riis Rejser. En dejlig tradition :)
I år gik turen til Bad Oldesloe og Hamborg, en super hyggelig tur flotte markeder og RIGTIG MANGE mennesker - næsten lidt for mange...

I får lige lidt billeder fra turen, undskylder for den dårlige billedkvalitet, ved ikke helt hvad der er gået galt for mit gamle kamera..Det store juletræ er skænket af Trondheim, skægt at tænke på hvordan de har fået det fragtet helt derned :)
Det største julemarked i Hamborg ligger lige foran rådhuset, vi havde tre timer til rådighed, så vi nåede ikke at komme så meget rundt i byen til de andre små markeder, som man måske kunne ønske sig..  Der var så mange fine ting, fik ikke kameraet frem lige så meget som jeg havde haft en ide om hjemmefra, men dette fangede dog klart mit øje... Værktøj lavet af 55% mørk chokolade, det var så godt lavet, meget naturtro må man sige :)


 Jeg kunne ikke stå for denne fine vandhave, vi skylder en en vandhane, er spændt på hvad han siger til en chokolade en af slagsen ;)
Havde nøddeknækkeren med hjem til min kæreste, jeg er dybt imponeret over alle de detaljer de har fået med på alle de chokolade ting.. Man nænner jo ikke at spise det :)
Min kæreste havde været med hans klasse fra uni en tur i Flensburg til julemarked, han fortæller at han også der havde set sådan en bod med chokolade værktøj, så til dem der syntes det er fint, så er det bare at tage en tur til Flensburg.. Der er ikke så langt ;)
Update, fandt lige deres hjemmeside her, tjek det ud :D

Vi tager en tur til Flensburg i weekenden, så I hører sikkert mere til julemarkedet der :)

2 kommentarer:

 1. Ej!! Hvordan har jeg kunne overse din tråd om Julemarked i Hamburg??

  Sjovt nok - var jeg selv på tøse-juletur... til Hamburg (og Lübeck og sov i Bad Bramstadt)... med Riis... sidste år!
  Bliver helt varm om hjertet over at gense Hamburg - selvom jeg var der i august. :)

  De julemarkeder giver bare noget til stemningen. Har selv planer om at tage til Flensburg inden jul - så glæder mig allerede til din opdatering om den.

  I øvrigt synes jeg også de er vildt imponerende de værktøjer! Jeg kan slet slet ikke tro, at det ER chokolade - så må hellere se det med egne øjne :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt, vi overnattede også i Bad Bramstadt sidste år :)
   Ja værktøjerne er helt fantastiske, de er så godt lavet, fandt lige deres hjemmeside her: http://www.schokoladen-werkzeug.de/

   Vi tager til Flensburg her i weekenden engang, så kommer der også lidt billeder derfra :)

   Slet