lørdag den 29. december 2012

Julehygge

Da vi ikke selv skulle være vært til juleaften havde vi hele dagen blot til at hygge, inden den stod på den traditionsrige tur i kirken før vi skulle afsted ud til min bror, som var årets julevært. Pelle og jeg tilbragte formiddagen med at få bagt en omgang af disse til Ejler. Denne gang med teksten;
 
Jeg ville have skrevet Ejlers jul, men havde ikke bogstaver nok til det. Er der måske nogen der ved om man kan købe ekstra bogstaver et eller andet sted uden at skulle medkøbe en udstikker eller andet tilbehør?
 
 Der blev også lavet et par Hello Kitty. Har nemlig fået de fineste udstikkere fra Tupperware, som jeg lige skulle afprøve.
 
 Pelle og jeg hyggede os også med lidt håndarbejde. Jeg havde nemlig bestilt dette kit hos Karen Marie inden jul, som vi skulle afprøve. Der var dyb koncentration.
 
 Han ville ikke lade mig lære ham nogle nye sting, så han fik lov til bare at sy der udaf.
 
Pelles lille broderi blev en fin traktor, som vi skal have limet på et kort, som han vil give til sin bedste ven fra børnehaven.
 
En helt igennem hyggelig start på julen.
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Åh så hyggeligt, når næst generation er kreative

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det. Jeg glæder mig over det hver gang han selv kommer og spørger... Ser frem til at yngste barnet også når en alder hvor hun vil være kreativ sammen med mor.
   Mvh Rikke

   Slet