tirsdag den 24. januar 2012

Styr på stjernerne

Så blev jeg færdig med mit projekt med de super fine star stiches. Det blev til et dejligt stort halsrør, som luner dejligt om min hals.


Jeg har hæklet med en nål nr. 6, så det gik dejligt stærk. Jeg har ikke helt tal på, hvor mange masker jeg startede med i luftmaskerækken men omkring 400.


Det er blevet så stort, at når det er taget 2 gange rundt om halsen, så hænger det stadig fint ned og varmer... måske det tog lidt overhånd med størrelsen?


Det er nu også rart at kunne tage det 3 gange rundt om halsen, hvis man nu trænger til lidt ekstra varme... under alle omstændigheder er jeg ret tilfreds med resultatet og tror ikke, at jeg kommer til at bruge andet resten af vinteren.

Har nydt mit dejlige store, men hurtige projekt. Her fra skal blot lyde en anbefaling om, at gribe den store hæklenål og komme igang med stjernerne.


5 kommentarer:

 1. Hvor er det flot ;0) og skønne farver.
  Jeg vil da prøve at kigge lidt på de stjerner

  SvarSlet
 2. Wow, hvor er det flot. Det skal vidst undersøges nærmere :) Hvilket garn har du brugt? (hvis man må snage lidt :)

  SvarSlet
 3. Snage må man altid... jeg har brugt noget der hedder NUUK... ved ikke lige hvilken producent det er fra... det er et blandingsprodukt (45% uld og 55% acryl) ... det fåes i nøgler af 100 g (ca. 146 m) og har en strikkefasthed på 14/20 på pind 5,5-6. Det var noget jeg købte istedte for Nepal fra Drops, som jeg skulle have brugt til et andet projekt. Men jeg tænker, da at alt hvad der passer til en nål 6, vil kunne bruges. Jeg har brugt ca. hvad der svarer til 4 nøgler til mit halsrør.

  SvarSlet
 4. hvor er det et skønt halsrør... og fantastiske farver.... :o)

  og har altså ikke glemt jer.. m.h.t. gave.... jeg er bare helt nede på halvt blus p.g.a. stress og lige overstået omgangssyge i hale familien...

  SvarSlet
 5. Hold nu op det er da helt forrygende!!
  - fantastiske farver.

  SvarSlet