torsdag den 5. januar 2012

Klar! Parat! Start!

Så er det slut med barselsorlov for denne gang (i mit stille sind, håber jeg, at jeg får manden overtalt til endnu et barn) Jeg er en af de, der mærkelige mødre, som selvom jeg elsker mine børn over alt på jorden, så har jeg det bare ikke særlig godt med at gå hjemme. Derfor har jeg med glæde gået og set frem til at begynde på arbejde igen.

I går var min første arbejdsdag i 11 måneder og hvor var det skønt og mærkeligt at komme igang igen. Skønt at være sammen med mine kollegaer samt de unge... mærkeligt da der er kommet mange nye unge i min afdeling, så det var næsten som at starte et helt nyt sted, hvor man ikke kender navnene på nogen, men det får jeg forhåbentligt snart rettet op på.

I forbindelse med jobstart har jeg lavet mig en lille lækker ting som jeg lavede et lille sneak peak på i sidste uge. Jeg er blevet inspireret af hende her til at lave en lille sleeve til min computer, som bliver fragtet frem og tilbage mellem job og hjem. Og sådan endte min med at se ud:

Opskriften finder du her


 Da jeg ikke er så heldig at være ejer af en fin macbook, men i stedet en HP 15" blev jeg nødt til at regulere min luftmaske række, som endte på 46 i stedet for 40, og det var helt perfekt.
4 kommentarer:

 1. Havde slet ikke tænkt på at man selv kunne lave sådan et...nu må jeg have gang i hækkelnålen...
  Håber det bliver godt på job (og at du får overtalt manden til endnu et barn...)
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 2. Det havde jeg heller ikke, men var overhovedet ikke i tvivl om, at jeg måtte lave en, da jeg så den første gang... og hold da op, hvor er den fantastisk... så det kan kun gå for langsomt med at komme igang ;-)
  Elsker mit job og er vild med endelig at være igang igen (har dog ikke sluppet det hel, mens jeg var på barsel)... i disse tider skal man jo være glad for at have et job og så er det jo bare total bonus, når det er éns drømmejob :-)
  (hvem ved... måske tiden arbejder for mig)
  Rikke

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot og hvor hækler du jævnt og flot!

  Hvis det lykkes dig at overtale modtager jeg gerne råd ;o).

  Held og lykke med jobstarten

  SvarSlet
 4. Takker for komplimentet (men den største kritikker er jo én selv og jeg synes ikke at man skal kigge alt for grundigt på den ;-)

  Ang. børnefronten så er jeg også åben for råd, hvis der er nogle der finder ud af, hvordan man overtaler sin bedre halvdel til flere

  SvarSlet