tirsdag den 25. oktober 2011

Úhelds beskyttere...

Jeg er en af de slags mennesker, som generelt bare er uheldig... lige for tiden går jeg rundt og humper, fordi jeg i sidste uge kom til skade, da jeg var ude til karatetræning. En uheldig landing i en gulvkamp medførte, at jeg nu har en revne i en knogle i min fod. Det var nu ikke det, dette indlæg skal handle om, men mere at jeg bare generelt er lidt af en klumpe dumpe og mindst en gang om ugen lige brænder mig på ovnen eller det jeg tager ud af den.

Jeg har længe været vildt imponeret af Jeanettes lækre grydelapper. Det er lige mig. Neautrale og simple samtidig med, at der et lille tvist. Derfor var jeg nødt til selv at lave nogle og nu da jeg bare skal sidde med foden oppe i et par uger, så er der jo rig mulighed for at få gang i hækleriet.


Det er blevet til disse lækre grydelapper, som forhåbentlig beskytter mine fingre, næste gang jeg skal tage noget ud af ovnen.

Jeg har også lavet et par, der er lidt mindre, for nogle gange er det bare mere praktisk med nogle små grydelapper.


De blev dog lige små nok i.f.t. de andre, så de er kommet ud i børnenes legekøkken. Til stor glæde for knægten, som også vil have sådan nogle tage varme ting dimser, så han ikke brænder fingrene, når han bager kager :-)


2 kommentarer:

 1. uhh hvor jeg kender til at være en .. klumpedumpe... Tror ikke der er nogen tær tilbage som ikke har været brækket... hihihi

  Fine grydelapper, jeg kan kun bruge handsker, ellers taber jeg "skidtet"... Men har da glemt at tage dem på et par gange ....

  Rigtig god bedring...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Tak for de venlige tanker...jeg kan heldigvis mærke, at der så småt er fremgang, hvilket er fantastisk, da jeg skal være godt gående så jeg kan klare en hel dag til Kreativ messe i weekenden i Frederecia og så er jeg typen der ikke er så god til at være tvunget til at sidde stille, så jeg vil bare gerne i gang med min karate igen... vil jo gerne stige i graderne næste gang der er graduering.

  SvarSlet