lørdag den 29. oktober 2011

Ikke mindre end fantastisk...

I dag har vi været en tur i Fredericia til messe. Vi har nydt at gå rundt i vores egen lille Boble og suget til os af inspiration. Sparepengene er blevet brugt på masser af lækre ting, så nu har vi nok materiale til at nørkle.

En af de største oplevelser vi har haft i dag, var at møde nogle af alle Jer andre bloggere. Vi vil starte med at sige Tina og Karen tak for den fantastiske ide med badges til alle os bloggere.


Vi har stolt gået rundt med dem hele dagen... og de har virket efter hensigten, for vi faldt bl.a. i snak med Gitte og Birgit, som også blogger.
Til alle Jer, som overvejer om det er turen værd at vende forbi Fredericia i morgen, vil vi bare sige: Pak bilen og tag afsted... der er en verden af inspiration, gode tilbud og chancen for at møde nogle skønne bloggere.

Vi faldt i snak med Tina, som har et rigtigt godt tilbud på hendes bog; Førstehjælp til fantasien.

Så nu har vi masser af inspiration til os selv og mon ikke der er nogle der skal have en julegave fuld af inspiration. Nu går vi så og glæder os til at Tinas kommende bog med jule ideer udkommer.

Vi fik også snakket med Karen og var jo nødt til at have en af hendes flag-kit med hjem.


Vi har hørt så meget fantastisk både om Tanterne og om deres Zpagagetti, så vi var forbi Tanternes bod flere gange og det blev til en hel del Zpagagetti:

Det er vist godt vi er 2 om indkøbene... ellers kunne man jo fristes til at sige, at det tog lidt overhånd for os ;-)
Derudover kom vi hjem med følgende:

Et par snoregafler


Blade fyldt med inspiration


Knitpro hæklenåle og Sidsel Sangilds nye bog 3D hækling

Og sidst men ikke mindst fik Rikke overtalt manden til at give hende denne lækre sag i fødselsdagsgave, så nu går hun spændt og venter på at den kommer med pakkeposten om nogle uger


2 kommentarer:

  1. For vildt med den symaskine... Elsker looket. Det var hyggeligt at hilse på jer i fredericia :)

    SvarSlet
  2. Er også helt vildt med lookket. Går nu rundt med forventningensglæde som fylder i hele kroppen, mens jeg spændt venter på at få den hjem, så jeg kan få gjort noget ved den store bunke af syprojekter. Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig. Det er sjovt at få ansigt på nogle af alle de personer man bruger tid på at følge herinde i blogland.

    SvarSlet