mandag den 12. september 2011

Smækkert

For tiden har vi gang i den store produktion af lækre hagesmække. Anne hækler fine smække til barselsgaver og Rikke laver både til barselsgaver og egne børn.


Opskriften på de lækre hagesmække er oprindeligt Lailas. Vi har dog efter at have afprøvet den lavet vores egen version af den, som vi synes er nemmere og får en finere finish. Er du interesseret er du velkommen til at kontakte os via mail.

Pynten på smækkene har vi fundet rundt omkring på en masse skønne blogs. Stjernerne har vi fundet hos Amy. Hjerterne er Lauras. Bilen er blot en enkelt side af Majas hæklede mini bil. Sommerfuglen har vi fundet på Klara Klarbæks fantastiske blog.

God fornøjelse med hæklenålen. Send os gerne billeder og DIY hvis I selv laver nogle og finder nogle gode opskrifter på ting vi kan bruge som pynt på smækkene.

3 kommentarer:

 1. Hold op hvor er de flotte. De er helt sikkert føjet til to do listen!

  SvarSlet
 2. Hej Rikke og Anne
  Fandt vej til jer Gennem Karen Klarbæk, havde helt overset jeres blogg.
  Er da stolt af i har kunnet bruge min opskrift på hagesmækken, Jeg kan nu ikke se den store forskel på selve smækken, men pynten er anderledes :-)
  I har mange dejlige ting at kigge på og inspiration, glæder mig til at følge med.
  Go weekend
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den fine opskrift. Den er blevet brugt mange gange :-) Udseende mæssigt er der ikke den store forskel på smækken. Den eneste ændring vi har lavet på smækken er at vi laver udtagninger i sidste maske istedet for luftmasker samt at vi i siderne ved halsen laver indtagninger i de første og sidste masker.
   Vi har også brugt din opskrift på Hello Kitty huen... du kan se resultatet her;
   http://noerkletoeserne.blogspot.com/2011/09/kom-bare-kong-vinter.html

   Slet