torsdag den 8. september 2011

My My

Da jeg en dag sad og surfede rundt mellem alle de lækre blogs i cyberspace, faldt jeg over hende her, og måtte bare have sådan en fin Lille My til Ronja, da vi går rundt og kalder hende vores egen Lille My. Efter utallige timer, hvor jeg har søgt og søgt på at finde en opskrift på en hæklet Lille My, måtte jeg erkende, at enten skulle jeg købe en ellers også måtte jeg selv i gang med lidt frihækling.

Jeg endte med gang frihækling. Med udgangspunkt i disse 2 billeder af My gik jeg igang med projektet

Efter at have siddet og svedt i fuld koncentration i flere timer, er dette blevet det endelige resultat

Jeg er selv blevet ret tilfreds med resultatet og er der nogen, der har lyst til at lave deres egen Lille My, så skal jeg prøve at tyde mine kragetæer og lægge en DIY ind en af dagene.

3 kommentarer:

 1. Super sød lille my... Sad netop selv og søgte efter en hækken skrift på en lille my, og så faldt jeg over din!! Det ville da være fantastisk med en DIY!!

  SvarSlet
 2. Tak... jeg skal nok lige lægge den ind en af dagene. Har fået den renskrevet.
  Ellers har jeg efter lang tid søgen fundet en her
  http://www.etsy.com/listing/76877786/little-my-pdf-crochet-pattern?ref=sr_gallery_2&ga_search_submit=&ga_search_query=little+my&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=DK&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til din DIY. Og tak for linket, der var virkelig mange fine opskrifter, det kan godt ende med at blive dyrt;-). Jeg har meldt mig som fast læser, og glæder mig til at følge med hos jer. Kig gerne forbi hos mig, hvis I har lyst. Kh Katrine

  SvarSlet