søndag den 17. maj 2015

Skyer

Nogle gange så ender næsten færdige projekter i bunden af kurven af UFO'er, hvor de putter sig godt imellem alle de andre projekter, men det eneste det kræver, er ofte kun 30 min. omsorg og så ville projektet istedet være helt færdig.

Den skæbne har denne lille hæklede pung med skyer lidt i mange måneder, men en dag symaskinen alligevel var fremme, tog jeg mig sammen og gik igang med at sy foer med lynlås til den. (Jeg har brugt denne DIY)

Inspiration og mønster til den lille pung i jaquardhækling har jeg fundet på instagram hos @lenezulu.

Da jeg forsøger at bruge af i mit omfattende krealager, så endte den med en fin neon-orange lynlås og koral og småblomstret foer. Det ville ikke være mit normale valg af sammensætninger, men jeg synes faktisk, at det fungerer meget godt.

9 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hmmmm hader stavekontrol.......
  Det ser brand-godt og sommerligt ud..........

  SvarSlet
 3. Den er da super fin og klart fed med valget af foerstof og lynlås :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin! Vil du mon lave en på bestilling?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan vi godt finde ud af Didde-Louise. Send mig en mail på norkletoserne@gmail.com så vi kan aftale nærmere.
   MVH Rikke

   Slet
 5. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan man bruger det der IG. Alle er dybt begejstrede, og jeg fatter ikke en sk**. ØV altså.

  Hvordan kan jeg finde den opskrift? Jeg har nu forsøgt i en times tid, og har ikke fundet den endnu. (Ved godt, at problemet helt sikkert ligger hos mig, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det der IG)

  Ville du kunne linke direkte til opskriften?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad er dit IG navn Moster Lene? Så kan jeg "tagge" dig ved det billede hvor du finder opskriften. Jeg kan nemlig ikke linke direkte til det på andre måder.
   MVH Rikke

   Slet