onsdag den 6. maj 2015

Hæklet rygsæk/håndtaske

Siden Kreative dage i Frederecia i efteråret har jeg haft opskrift og garn liggende til at hækle den smukke rygsæk som Laura har designet. Min oprindelige plan var at hækle rygsækken til Ronja, men da jeg først kom igang med at hækle den, fik jeg en ny ide.

I stedet for at lave en rygsæk endte jeg med at lave en fin håndtaske med foer, som stikker op over kanten og lukkes med snor. Jeg har fulgt opskriften på den lille rygsæk, men stoppet efter fjerde mønsterrapport i højden.

Alle materialer til tasken på nær håndtagene er fundet i mit efterhånden omfattende krea-lager, som jeg lige så stille forsøger at nedbringe. Yderstoffet er en sort bomuld med hvide prikker, som jeg i sin tid har købt i stof og stil.

Taskens for er det lækreste gule retrostof.

Håndtagene er fundet lige her på etsy. De var super nemme at sy på, da der var lavet huller rundt i kanten til montering.

Jeg er super glad for min nye taske og Lauras opskrift var let at gå til og selvom det umiddelbart virkede som et omfattende projekt, så var det hurtigt lavet... ikke mindst fordi man bliver grebet af at følge mønstret udvikle sig.


3 kommentarer: