mandag den 25. maj 2015

Rakla

Min mor har købt sommerhus på Fur, så da vi sidst var ovre og besøge dem på øen, tog vi tøser på en lille tur rundt på øen, som er fyldt med de skønneste små butikker med blandt andet kunst. 

På vores rundtur kom vi forbi en lille butik der hedder RAKLA, hvor man kan købe fint unika glas, keramik og malerier. Derudover var der hylde efter hylde med de lækreste og blødeste garner.

Selvom jeg har et selvvalgt købestop, for at få brugt af mit omfattende lager, så endte jeg med at købe dette smukke håndfarvede garn med hjem, Planen er, at det skal omdannes til et smukt trekant sjal... et simpelt et med en smuk blondekant. Jeg skal bare lige have fundet den helt rigtige opskrift... eller selv lave en opskrift.

2 kommentarer:

  1. Lyder skønt med et sommerhus på Fur. Der er så dejligt. De der små øer, hvor er er små spændende butikker, som man kan ose rundt i, er herlig feriefordriv. Lækker farve. Glæder mig til at se sjalet, når det kommer af pinden.

    SvarSlet
  2. Lyder skønt med et sommerhus på Fur. Der er så dejligt. De der små øer, hvor er er små spændende butikker, som man kan ose rundt i, er herlig feriefordriv. Lækker farve. Glæder mig til at se sjalet, når det kommer af pinden.

    SvarSlet