torsdag den 25. december 2014

Hjemmelavet julegave #1

I år har vi holdt jul sammen med min familie. Vi har været samlet hos min mor, hvor vi kom sammen med børnene og min storebror kom sammen med hans nye kæreste og hendes to drenge.
Det var svært at vælge julegaver til min brors kæreste og børn, da vi ikke havde mødt dem før juleaften. Lidt specielt og ikke mindst udtryk for, at jeg ikke ser min bror særlige tit. Allermest havde jeg slet ikke lyst til at købe gaver til dem, da jeg ikke kender dem, men synes heller ikke, at jeg kan sidde juleaften og ikke have noget til dem. Jeg endte med at finde garn og strikkepinde frem og strikkede et par wannabe Mads Nørgaard huer til drengene.

Den ene dreng på 4 år fik denne lyse hue med lyseblå bundfarve og neongrøn kant. Efter afstemning på instagram kom der pompom på toppen. Jeg synes den neongrønne ville blive for lys på toppen, så endte med en meleret pompom i alle huens farver.

Drengen på 8 år fik denne mere stilrene hue, også inspireret af de lækre trøjer fra Mads Nørgaard. Neongrøn kant og lyseblåt mønster. Med fare for at en 8-årig har det anstrengt med pompomer, så fik den nu alligevel en neongrøn dusk på toppen. Er total vild med denne hue, både farve og mønster, så er vist nødt til at lave en lignende til Pelle ;-)

I pakkerne med huerne kom også et gavekort til Toys R us.
Gaverne faldt heldigvis i god smag hos modtagerne.

2 kommentarer:

 1. Rigtig smarte drengehuer :)
  Jeg synes det var en fin gave til hver af de to drenge.
  Moderen blev formodentlig glad, for at der var tænkt på hendes drenge osse.
  Glædelig baghjul

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Både moderen og drengene blev glade for huerne. Og så er det jo fantastisk at bruge tid på at lave en gave, når de bliver godt modtaget.
   MVH Rikke

   Slet