lørdag den 4. oktober 2014

Rita the Rabbit

Da jeg tilbage i april så denne skønne Lalylala kanin hos Carina, så var jeg solgt og vidste, at jeg på et eller andet tidspunkt var nødt til at lave en selv. 

Pt. har jeg gang i et større strikkeprojekt, så jeg har været nødt til at lave lidt afveksling, så jeg skyndte mig at kigge i garnlageret og fandt den lækreste sarte gule bomuldsgarn, som jeg tænkte ville passe perfekt til kaninen. 

Afvekslingen til strikkeprojektet blev hurtigt hæklet og lige så hurtigt blev jeg klar over at det enkelte nøgle gul garn ikke var nok. Da jeg har planer om at bruge af mit lager og ikke indkøbe nyt garn, så måtte jeg improvisere lidt. Den gule er også indkøbt for år tilbage og kunne derfor ikke findes igen.

Kanindragten blev med korte ærmer, hvid hale og hvide ører. Dermed fik jeg brugt to restenøgler garn fra lageret helt op, og min kanin fik lidt ekstra personlighed.

Jeg har ikke syet huen fast rundt om hovedet, så den kan trækkes ned som en hætte. De sorte øjne er nogle jeg har købt for langt tid siden på etsy.

Gul og lilla gør det godt sammen, så planen var en lilla rose. Jeg overvejede på et tidspunkt at lave en stedmoderblomst, men jeg fandt ikke et mønster jeg synes var egnet. Igen var jeg nødt til at improvisere lidt på farverne, da jeg undervejs besluttede mig for udelukkende at bruge af mit lager af materialer, så der blev tilføjet lidt rosa nuancer på den lilla rose.

Ronja har allerede taget kaninen til sig og elsker den.

Et skønt projekt og en gennemført opskrift. Der skal helt sikkert laves flere Lalylala dukker. Se udvalget her. Kanin "tilbehøret" findes her.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg er helt vild med Lalylala design, især denne med broderi på maven.
   mvh Rikke

   Slet
 2. Svar
  1. Tak. Skal helt sikkert lave flere af de skønne Lalylala dukker.
   Mvh Rikke

   Slet