onsdag den 29. oktober 2014

Kreative dage 2014

I weekenden var jeg traditionen tro på Kreative dage i Frederecia, men på grund af arbejde, så blev det i år kun til en enkelt dag.

Søndag morgen efter en god nat søvn pakkede jeg en lille madpakke og puttede ekstra kontanter i pungen og så drag jeg afsted mod Frederecia sammen med Pelle. Jeg var lidt spændt på hvad han ville sige til at komme med på sådan en messe, men han klarede det super godt. En spise pause i løbet af dagen og så tid til at prøve lidt at de kreative sysler, så klarede han hele dagen også selvom jeg havde masser af stande jeg lige skulle kigge ved.

Han nød dagen i fulde drag og det gjorde jeg også. Det var så hyggeligt bare at være os to og have tid til snak og kigge og prøve kreative sysler. Pelle lavede balloner med kartoffelmel to gange hos Helle Schjønnings stand. Derudover imponerede han mig med sine pileflet evner. Han lavede helt selv piletræet efter at den søde dame på standen havde vist ham 1 gang hvordan man fletter pilen. I fællesskab fik vi foldet en diament sammen med CCHobby.

Selvom jeg egentlig har en aftale med mig selv om ikke at købe en masse kreative materialer før jeg har brugt størstedelen af mit lager, så havde jeg besluttet mig for at det ikke galdt mens jeg var på kreative dage, så der kom lidt forskellige lækkerier med hjem.

Hos Fox og Jane købte jeg et enkelt nøgle grå zpaghetti og 5 mini nøgler. Det grå nøgle har jeg planer med, men de små ved jeg endnu ikke hvad skal forvandles til.

Der røg selvfølgelig også lidt elastikker med hjem. Jeg købte også noget refleksgarn, som jeg regner med at strikke med et par runder på en hue til Pelle. Sølvtråden skal bruges i noget hækling som et lille forsøg.

Da Pelle sad og lavede ballonmonstre, bladrede jeg i Helle Schjønnings nye bog. Den er fyldt med simple, sjove og fine ideer, så den kom også med hjem. Der vil helt sikkert blive mange gode timer sammen med børnene.

En af de ting, der stod højt på listen var at komme forbi G-uld pigerne og gramse på deres lækre uld. Jeg skal helt sikkert strikke et eller andet lækkert til mig selv i deres Alpaka, men indtil jeg finder det helt rigtige projekt, så nøjes jeg lige med deres smukke broderigarn. Jeg købte seks smukke bundter og har et fint lille projekt i tankerne.

Jeg var også forbi Yarnfreak og købte noget af hendes nye Venus hæklegarn samt opskriften på Lauras smukke rygsæk.

Nu har jeg til nye og spændende projekter og kan vist klare mig til næste gang, der er Kreative dage.

2 kommentarer:

  1. Spændende projekter, som jeg glæder mig til at følge...... Det er godt nok svært at begrænse sig i det Eldorado af lækre ting og sager, man ikke engang vidste, man manglede.....

    SvarSlet
  2. Det er super svært at begrænse sig og selvom man har planlagt sine indkøb hjemmefra, så ender altid med at man kun har halvdelen af det planlagte og en masse andet spændende med hjem.
    MVH Rikke

    SvarSlet