søndag den 1. december 2013

Julen er budt indenfor

Der er pt lidt stille her på bloggen. Det skyldes blandet andet juletravlhed, arbejde og at tiden til det kreative bliver brugt på hemmeligheder og nye og inspirerende samarbejder, som jeg ikke kan løfte sløret for endnu, men som jeg er meget stolt, ydmyg og priviligeret over at være en del af.

I fredags stod den på en kærkommen fridag sammen med guldklumperne. Dagen blev brugt på at byde julen indenfor. Juletræet blev fundet frem og pyntet med lys og det fine pynt.

Der blev bagt pebernødder sammen med Pelle og en af hans kammerater fra børnehaven, som var på besøg. Opskriften til pebernødder finder du her. De er vildt lækre og meget samgsfulde.

Det er ikke blevet til så meget med kalenderlys og adventskrans i, da jeg har bestilt nogle Medusa Copenhagen ting hos den lokale Imerco, som endnu ikke er kommet hjem. Ovenstående repræsenterer derfor en lettere amputeret adventskrans med julesne og hæklede julestjerner.

Det eneste utraditionelle/traditionelle julepynt vi har i år, er denne dekoration, som Pelle har lavet i børnehaven.

Jeg elsker julen, men synes ikke rigtig jeg kan komme i den rette stemning i år. Måske det handler om den manglende udsigt til fritid til at nyde det og gøre forberedelser i år.

8 kommentarer:

 1. Kan se at julehyggen har bredt sig hos dig, håber jeg når det i morgen.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har hjulpet på det, så håber jeg at julestemningen også snart indfinder sig i mit sind.
   MVH Rikke

   Slet
 2. De hæklede julestjerner er simpelthen så fine. Fint juletræ.
  har aldrig set sådan et før.... flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er selv helt forelsket i julestjernerne.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Ih, jeg har vild med juletræet! Jeg har sådan et på min ønskeseddel, men aner ikke, hvor man kan købe sådan et henne. Det er så smukt og nemt at have med at gøre, hvis ikke man vil have et af rigtig gran hvert år. Vi har fx ikke et træ, hvis ikke vi selv holder juleaften.
  Jeg har så meget juletræspynt, der godt kunne trænge til at blive luftet.

  Hold fast det ser hyggeligt ud på billederne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare så glad for mit træ. Jeg købte det for nogle år siden i vores lokale brugs, som har en blomsterafdeling i samarbejde med en lokal blomsterdekoratør. Jeg vil tro at man kan købe dem hos sin blomsterhandler... måske.
   MVH Rikke

   Slet
 4. Synes altid det er lidt svært at komme i julestemning. Men det kommer altid til sidst. Mon ikke du også kommer det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg at den gør :-)
   MVH Rikke

   Slet